Balance Touch

Preț special

107.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Aroma proaspătă și lemnoasă a blendului doTERRA Balance Touch este răspunsul ideal atunci când ai nevoie de un ulei care să aducă puțină armonie în viața ta. Molidul, Lemnul de Ho, Tămâia, Muşetelul Albastru Marocan se armonizează perfect cu Uleiul de Cocos Fracționat pentru a crea un parfum seducător care contribuie la starea de calm, relaxare, bună dispoziție, atunci când este aplicat local. Este perfect să ai la îndemână amestecul doTERRA Touch, fie că ești acasă sau mai mereu pe drumuri!

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Picea Mariana (ramură/frunză), ulei de Cinnamomum Camphora Linaloolifera (frunză), ulei de Boswellia Carterii (floare/frunză/tulpină), Tanacetum Annuum, ulei de Chamomilla Recutita (Matricaria), extract de Osmanthus Fragrans (floare)

Beneficii principale

Balance Touch are la bază uleiuri esențiale cu efect benefic la nivel emoțional, care conlucrează pentru a crea o stare de calm și bună dispoziție. Aroma răspândită de blendul dōTERRA Balance Touch este dulce și lemnoasă, ideală pentru a susține starea de echilibru și seninătate. Un amestec pe bază de Ulei de Cocos Fracționat infuzat cu uleiuri esențiale de Molid, Lemn de Ho, Tămâie, Muşetel Albastru Marocan.

 

-Induce o stare de liniște profundă și conferă echilibru emoțional

-Echilibrează energiile, insuflă curaj, încredere și stimă de sine

-Ajutor pentru copiii distrați, agitați

-Ajutor în suprasolicitare, șocuri emoționale, tensiuni psihice, stări de anxietate și neliniște, perioade de efort intelectual și fizic intens, oboseală, epuizare fizică și nervoasă

-Are efect de împământare și echilibrare a energiilor fizice, mentale, emoționale și spirituale. Acționează asupra câmpului electromagnetic din corp, generat de procesele chimice și electrice complexe ale sistemului nervos. La nivelul coloanei vertebrale se află circuitele electrice vitale ale corpului, care controlează funcționarea întregului organism. Alinierea la nivel fizic este interconectată cu alinierea la nivel emoțional, iar Balance amplifică această conexiune, induce curaj, încredere și stimă de sine. Favorizează echilibrarea deopotrivă a circuitelor energetice din corp și a echilibrului interior, prin atenuarea stărilor de anxietate, neliniște și agitație interioară.

-Amplifică puterea de vizualizare și sentimentul de împuternicire; capacitatea de a ne lua viața în propriile mâni și de a ne asuma responsabilități, care permite atingerea potențialului și manifestarea puterii și curajului de a acționa.

-Ajută la eliberarea tiparelor mentale vechi

-Susține relaxarea corpului și a minții, sistemul musculo-scheletal, stimulează energia, induce un somn liniștit

Indicații de utilizare

  • Aplică Balance Touch pe gât și încheieturi pentru a încuraja o stare de calm.
  • Folosește-l local pentru a crea un mediu liniștitor propice meditației și practicii yoga.
  • Aplică-l pe tălpi pentru a favoriza o stare de echilibru de-a lungul zilei.
  • Aplică-l local înainte de culcare pentru a te liniști și a încuraja visele plăcute.
  • Doar pentru uz extern. Plimbă-l pe piele pentru parfumare, îngrijire sau masaj.

Precauții

Poate cauza sensibilitate pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Este bine să consulți medicul dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.