Balance

Preț special

157.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Balance

Amestec de împământare și armonizare

 

Beneficii principale

-Induce o stare de liniște profundă și conferă echilibru emoțional

-Echilibrează energiile, insuflă curaj, încredere și stimă de sine

-Ajutor pentru copiii distrați, agitați

-Ajutor în suprasolicitare, șocuri emoționale, tensiuni psihice, stări de anxietate și neliniște, perioade de efort intelectual și fizic intens, oboseală, epuizare fizică și nervoasă

-Are efect de împământare și echilibrare a energiilor fizice, mentale, emoționale și spirituale. Acționează asupra câmpului electromagnetic din corp, generat de procesele chimice și electrice complexe ale sistemului nervos. La nivelul coloanei vertebrale se află circuitele electrice vitale ale corpului, care controlează funcționarea întregului organism. Alinierea la nivel fizic este interconectată cu alinierea la nivel emoțional, iar Balance amplifică această conexiune, induce curaj, încredere și stimă de sine. Favorizează echilibrarea deopotrivă a circuitelor energetice din corp și a echilibrului interior, prin atenuarea stărilor de anxietate, neliniște și agitație interioară.

-Amplifică puterea de vizualizare și sentimentul de împuternicire; capacitatea de a ne lua viața în propriile mâni și de a ne asuma responsabilități, care permite atingerea potențialului și manifestarea puterii și curajului de a acționa.

-Ajută la eliberarea tiparelor mentale vechi

-Susține relaxarea corpului și a minții, sistemul musculo-scheletal, stimulează energia, induce un somn liniștit

 

Metode de utilizare

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

-Molid/Spruce, Arbore de camfor/Ho wood (Cinnamomum camphora CT linalool), Tămâie/frankincense, Mușețel albastru marocan/blue tansy, Mușețel german/blue chamomile, ulei fracționat de cocos

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.