Brave

Preț special

153.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Începe fiecare zi sigur și încrezător, combinând amestecul pentru curaj Brave cu repetarea unor afirmații pozitive. Datorită aromei sale luminoase și calde, Brave este amestecul perfect pentru a te revigora și a-ți regăsi puterea atunci când te simți nemotivat. Înainte de a înfrunta marile (sau micile) dificultăți ale vieții, aplică Brave pe tălpi și pe dosul palmelor, pentru a-ți insufla curaj și gânduri pozitive, dându-ți siguranța că poți realiza orice.

Beneficii principale

Brave conține uleiuri esențiale de portocală sălbatică, santal amyris, osmanthus și scorțișoară, combinate cu ulei de cocos fracționat.
Conceput pentru revigorarea simțurilor prin uz extern, datorită aromei sale calde, pișcătoare, care induce sentimente de siguranță, curaj și încredere în sine.
Formulat într-un flacon practic cu bilă pentru a ajuta la gestionarea sentimentelor ocazionale de agitație, dăruind utilizatorului un plus de curaj la nevoie.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Citrus Aurantium Dulcis (portocală) (coajă), ulei de Amyris Balsamifera (scoarță), extract de Osmanthus fragrans (floare), ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță)

Utilizări

  • Aplică-l pe încheieturi pentru un plus de curaj și încredere în sine.
  • Aplică Brave pentru a contribui la menținerea calmului pe parcursul întregii zile.
  • Dimineața, aplică Brave pe tălpi pentru a încuraja emoțiile pozitive.
  • Utilizează-l înaintea unor situații noi sau diferite sau doar pentru a începe ziua cu un plus de curaj și încredere în sine.
  • Păstrează o sticluță de Brave în geantă pentru o utilizare simplă și practică atunci când ai nevoie să încurajezi sentimentele pozitive.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Poate cauza sensibilizare cutanată. Dacă vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.