Clary Calm Roll-on

Preț special

217.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Clary Calm

Amestec pentru femei

 

Beneficii principale

-Clary calm este un amestec special conceput pentru a atenua durerile menstruale feminine, având efect răcoritor asupra pielii și de echilibrare a stării emoționale.

-Susține organismul în momente de tensiune, bufeuri, fluctuații de dispoziție

-Susține un sistem endocrin/hormonal echilibrat

-Fertilitate, uter tonifiat

-Induce iertarea, recunoștința, respectul de sine

-Deschide chakra sacrală

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare

 

Precauții

Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile. A se evita expunerea la soare sau raze UV timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

 

Ingrediente

Salvie tămâioasă/Clary Sage, Lavandă/Lavender, Bergamotă/ Bergamot, Mușețel roman/Roman Chamomile, Ylang Ylang, Lemn de Cedru/Cedarwood, Mușcată/Geranium, Fenicul/Fennel, Semințe de morcov/Carrot seed, Palmarosa,  Vitex

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.