Console

Preț special

257.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Console

Amestec eliberator

 

Beneficii principale

-Console este un amestec de uleiuri esențiale calmant, cu efect de echilibrare, care contribuie la eliberarea traumelor emoționale ascunse, rezultate din accidente, neglijare, decesul unei persoane iubite, atac sau abuz. Lăsate nerezolvate, episoadele solicitante din punct de vedere emoțional pot reprezenta cauza de bază a multor dezechilibre, a oboselii, furiei și neliniștii.

-Promovează sentimentele de bucurie și speranță

-Eliberează sentimentul de vinovăție, dezamăgire, furie

-Ajută la ștergerea/prelucrarea amintirilor traumatice, creând o stare de bine, de liniște

-Accesează subconștientul prin stimularea glandei pineale pentru eliminarea traumelor emoționale

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare

 

Precauții

Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile. A se evita expunerea la soare sau raze UV timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

 

Ingrediente

Tămâie/Frankincense, Patchouli, Ylang Ylang, Labdanum, scoarță de Amyris, Lemn de santal/Sandalwood, Trandafir/Rose Flower, Flori de Osmanthus
cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.