Forgive

Preț special

159.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Forgive

Amestecul iertării

Forgive este conceput ca sprijin în numeroasele momente ale vieții în care e nevoie de acțiunea vindecătoare a iertării.

Beneficii principale

-Resentimente față de anumite persoane (dizolvă energia negativă)

-Sentimentul de a fi nedreptățit (se aplică ulei esențial pe abdomen și pe zona plexului solar, cu asumarea responsabilității față de propriile emoții – în acest fel, ne ridicăm deasupra stării de victimă, iar iertarea vine firesc, ca un act de putere personală)

-Supărare în urma unor evenimente, senzația de a avea sufletul ”greu”. Se aplică ulei esențial pe zona inimii și pe abdomen, conștientizând faptul că toți cei implicați au acționat în momentele respective atât cât le-au permis propriile limitări – iertarea, în acest caz, se produce ca un proces de înțelegere; se inhalează ulei esențial, direct din sticluță, sau se difuzează.

-Iertarea de sine. Se aplică ulei esențial pe piept, cu iubire de sine și cu acceptarea propriilor limitări.

-Se inhalează direct din sticluță sau se difuzează, ori de câte ori avem relații tensionate cu cei din jur, și dorim să le armonizăm spre binele cel mai înalt al tuturor celor implicați.

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare

Precauții

Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile. A se evita expunerea la soare sau raze UV timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Ingrediente

Spruce Leaf, Bergamot Peel, Juniper Berry Fruit, Myrrh Resin, Arborvitae Wood, Nootka Tree Wood, Thyme Leaf, Citronella Herb

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.