HD Clear Roll-On

Preț special

149.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

HD Clear Roll-On 10 ml

Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear este o parte importantă a sistemului HD Clear. Realizată cu ulei de chimion negru (sămânță) și uleiuri esențiale CPTG, această formulă poate fi aplicată în zone specifice ale tenului și corpului. Amestecul pentru ten cu probleme HD Clear te ajută să obții un ten curat și neted, indiferent de vârstă.

Ingrediente

Ulei de Nigella Sativa (sămânţă), ulei de Cinnamomum Camphora Linaloolifera (frunză), ulei de Melaleuca Alternifolia (arbore de ceai) (floare/frunză/tulpină), ulei de Litsea Cubeba (fruct), ulei de Eucalyptus Globulus (frunză/ramură), ulei de Pelargonium Graveolens citronelol, geraniol, limonen, linalool.

Beneficii principale

Menține un ten curat, ajutând pielea să se simtă netedă și curată. Menține pielea curată, fără imperfecțiuni și hidratată, atunci când se utilizează în mod regulat. Aplică ușor pe zonele cu probleme cu flaconul practic cu bilă.

Utilizări

  • Aplică-l pentru a netezi imperfecțiunile tenului și pe petele problematice. Util în caz de piele grasă, ten încărcat, cu tendințe acneice.
  • Aplică-l seara pentru a curăța și hidrata tenul, pentru ca dimineața să ai un aspect neted și curat al pielii.
  • Ai copii adolescenți? Utilizarea regulată a sistemului HD Clear de produse de îngrijire facială te poate ajuta să ai un ten curat.
  • Pentru rezultate optime, folosește-l împreună cu alte produse din gama sistemului HD Clear de produse pentru îngrijire facială.

Indicații de utilizare

După curățarea cu spuma pentru curățare HD Clear™, aplică cu măsură pe față și în alte zone cu probleme.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.