Motivate

Preț special

153.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Cu toții avem nevoie de puțină încurajare din când în când, iar dōTERRA Motivate face exact acest lucru! Cu aroma sa proaspătă, curată și mentolată, acest amestec îți va da sentimente de încredere, optimism și determinare. dōTERRA Motivate te va ajuta să dai frâu liber creativității și să regăsești curajul dat de recăpătarea încrederii în forțele proprii. Ridică ștacheta – vei reuși!

Beneficii principale

Prin uz extern, contribuie la stimularea încrederii în sine, curajului și credinței.
Amestecul de uleiuri esențiale dōTERRA Motivate este formulat cu uleiuri care inspiră simțurile.
Combină uleiuri esențiale de citrice și mentolate.

Ingrediente

Ulei de Mentha piperita (mentă), ulei de Citrus aurantium dulcis (portocală) (coajă), ulei de Citrus clementina (coajă), ulei de Citrus limon (lămâie) (coajă), ulei de Rosmarinus officinalis (rozmarin) (frunză/tulpină), ulei de Coriandrum sativum (coriandru) (sămânță), ulei de Ocimum basilicum (busuioc), ulei de Mentha spicata (frunză/tulpină), ulei de Cymbopogon flexuosus, extract de Dipteryx odorata (sămânță), ulei de Elettaria cardamomum (sămânță), ulei de melissa officinalis (floare/frunză/tulpină), extract de Vanilla planifolia (fruct), limonen*, linalol*, citral*, cumarină*, geraniol*, eugenol*, estragol*.

Utilizări

  • Folosește dōTERRA Motivate când lucrezi la un proiect, pentru a-ți menține motivația.
  • Aplică-l local înainte de o întrecere sportivă sau alte competiții.
  • Aplică-l dimineața pentru a-ți începe ziua în forță.
  • Aplică-l pe gât sau pe gulerul cămășii pentru a-ți induce sentimente de încredere înainte de o prezentare.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.
Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Solicită sfatul medicului dacă ești gravidă sau sub tratament. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. A se evita expunerea la lumina soarelui și la razele ultraviolete pentru cel puțin 12 ore de la aplicare.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.