Passion Touch

Preț special

197.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

dōTERRA Passion Touch este un amestec pentru inspirație realizat din uleiuri esențiale condimentate și ierboase, care te vor ajuta să redescoperi entuziasmul vieții. S-ar putea să găsești curajul de a face lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte. Ai putea să te apuci de un curs de pictură sau să ieși la dans cu prietenii! Dar, cel mai important, dōTERRA Passion te poate ajuta să redescoperi bucuria în activitățile și relațiile de zi cu zi.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Elettaria Cardamomum (sămânță), ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță), ulei de Zingiber Officinale (ghimbir) (rădăcină), ulei de Eugenia Caryophyllus (cuișoare) (mugure), ulei de Santalum Album (santal), extract de Jasminum Grandiflorum (iasomie) (floare), extract de Vanilla Planifolia (fruct), extract de Turnera Diffusa (frunză), benzoat de benzil, eugenol, limonen, linalool.

Beneficii principale

Amestec pentru inspirație, cu o aromă veselă și incitantă prin uz extern. Îmbogățit cu o combinație de condimente și uleiuri esențiale ierboase, dōTERRA Passion îți va inspira creativitatea și îți va aprinde pasiunea pentru viață. dōTERRA Passion combină Scorțișoară, Ghimbir, Cardamom, Cuișoare și Damiană. Toate beneficiile amestecului dōTERRA Passion, într-un flacon practic cu bilă.

Utilizări

  • Aplică-l pe tălpi dimineața pentru a-ți începe ziua cu energie și entuziasm.
  • Aplică-l pe încheieturi și pe piept pe parcursul întregii zile pentru a te simți inspirat(ă) și plin(ă) de pasiune.
  • Folosește-l la masaj pentru a induce sentimente de entuziasm, pasiune și bucurie.
  • Pentru a stimula creativitatea, gândirea clară și curiozitatea în zona ta de lucru, adu Passion la locul de muncă.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată, a nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.