Passion

Preț special

269.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

dōTERRA Passion este un amestec pentru inspirație realizat din uleiuri esențiale condimentate și ierboase, care te vor ajuta să redescoperi entuziasmul vieții. S-ar putea să găsești curajul de a face lucruri pe care nu le-ai mai încercat înainte. Ai putea să te apuci de un curs de pictură sau să ieși la dans cu prietenii! Dar, cel mai important, dōTERRA Passion te poate ajuta să redescoperi bucuria în activitățile și relațiile de zi cu zi.

Ingrediente

Ulei de Cocos nucifera (cocos), ulei de Zingiber officinale (ghimbir) (rădăcină), extract de Jasminum grandiflorum (iasomie) (floare), ulei de Santalum album (santal), ulei de Cananga odorata (floare), ulei de Citrus aurantium dulcis (portocală) (coajă), ulei de Michelia alba (frunză), ulei de Citrus limon (lămâie) (coajă), ulei de Elettaria cardamomum (sămânță), ulei de Citrus aurantium bergamia (bergamotă) (coajă), ulei de Turnera Diffusa (floare/frunză/tulpină), extract de Dipteryx odorata (sămânță), extract de Vanilla planifolia (fruct), ulei de Cinnamomum zeylanicum (scoarță), linalol*, limonen*, cumarină*, benzoat de benzil*, citral*, cinamaldehidă*, eugenol*, salicilat de benzil*.

Descrierea produsului

dōTERRA Passion™ este un amestec inspirat de uleiurile esențiale din ierburi aromatice și condimente, care te va ajuta să readuci entuziasmul în viața ta. S-ar putea să-ți regăsești curajul de a face lucruri pe care nu le-ai încercat până acum. Poate că te vei înscrie la un curs de pictură sau vei ieși să dansezi cu prietenii! Cel mai important, dōTERRA Passion te poate ajuta să experimentezi o nouă bucurie în activitățile și relațiile de zi cu zi.

Utilizări

  • Pentru a contribui la stimularea creativității, a clarității și a minunilor în munca ta, ia cu tine Passion la serviciu.
  • Aplică-l pe tălpi dimineața, pentru a-ți începe ziua simițind energie și entuziasm.
  • Aplică-l pe încheieturile mâinilor și în dreptul inimii pe parcursul zilei pentru a simți inspirația și pasiunea.
  • Utilizează-l în timpul masajului pentru a încuraja sentimentele de entuziasm, pasiune și bucurie.

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele gravide sau cele aflate sub tratament ar trebui să consulte doctorul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile. Evită expunerea la soare și raze UV pentru cel puțin 12 ore după aplicare.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.