Serenity

Preț special

259.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

dōTERRA Serenity este un amestec de uleiuri esențiale pentru serenitate, care favorizează liniștea și relaxarea. dōTERRA Serenity îmbină uleiuri esențiale renumite pentru abilitatea de calmare a emoțiilor. Aplică-l local înainte de culcare, pentru a reduce grijile și a te pregăti de un somn odihnitor. Uleiurile esențiale de Cedru, Lemn de Ho și Vetiver conferă acestui amestec o aromă cu efect de echilibrare.

Beneficii principale

-Amestecul unic Serenity facilitează sentimentele de liniște și relaxare.

-Poate contribui la calmarea emoțiilor și mângâierea simțurilor în momentele cu emotivitate crescută.

-Serenity încurajează persoanele în primul rând să se conecteze cu sine și să descopere pacea lor interioară, și abia după aceasta să se conecteze cu alți oameni. Invită persoanele să conștientizeze momentele de dezechilibru emoțional și să aloce timp pentru digerare și reîntoarcere la echilibru. Ne amintește, de asemenea, ca mulți dintre noi au asemenea stări și ne ajută să fim mai înțelegatori cu alții.

-Difuzați noaptea pentru a calma copiii neliniștiți.

-Aplicați seara la culcare pe tălpi pentru a vă ajuta să vă relaxați înainte de somn. Pentru un efect sporit, utilizați-l în combinație cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels.

-Inhalați direct din palme sau difuzați pe tot parcursul zilei pentru a reduce stress-ul.

-Puneți 2-3 picături în cadă caldă, pe sare Epsom, pentru o experiență relaxantă, tămăduitoare.

-Aplicați 2-3 picături pe ceafă sau pe inimă pentru o stare de calm și pace.

Ingrediente

ulei de Lavandula Angustifolia (levănțică), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Cinnamomum Camphora Linaloolifera (frunză), ulei de Cananga Odorata (floare), ulei de Origanum Majorana (frunză), ulei de Anthemis nobilis (floare), ulei de Vetiveria Zizanoides (rădăcină), extract de Vanilla Planifolia (fruct), ulei de Santalum Paniculatum (lemn), benzoat de benzil, salicilat de benzil, limonen, linalool

Indicații de utilizare

Uz extern: Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.