Stronger

Preț special

114.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Stronger are o aroma luminoasă, care binedispune și revigorează simțurile prin uz extern, fiind amestecul perfect pentru susținerea rezistenței organismului, zilnic sau atunci când nu te simți prea bine. Totodată, favorizează aspectul curat și sănătos al pielii.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Litsea Cubeba (fruct), ulei de Boswellia carterii, extract de Rosa Damascena (floare), limonen*, linalool*.

Beneficii principale

Uleiul esențial de Tămâie este unul dintre cele mai puternice uleiuri esențiale din amestecul Stronger. Favorizează aspectul sănătos al pielii. Conține cedru, verbină exotică, tămâie și trandafir, într-un format practic și delicat, în combinație cu ulei de cocos fracționat, care împreună reprezintă suport respirator și imunitar.

Utilizări

  • Aplică-l pe mâini, genunchi și picioare, după o zi lungă și plină.
  • Bucură-te de aroma luminoasă care binedispune, aplicându-l pe ceafă.
  • Folosește Stronger pentru un efect calmant și reconfortant pentru piele, care favorizează aspectul sănătos al acesteia.
  • Nu uita să iei Stronger în călătoriile cu familia, este amestecul perfect pentru a menține buna-dispoziție a copiilor!
  • Aplică-l seara pe tălpi și pe coloana pentru a susține funcțiile imunitare sănătoase.
  • Aplică-l pe piept și coloană pentru a ușura căile respiratorii.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Posibilă sensibilitate cutanată. Dacă vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.