Tamer

Preț special

114.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Acasă și oriunde te-ai afla, amestecul pentru digestie Tamer este un amestec mereu util de păstrat la îndemână! Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale CPTG de mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, într-o bază de ulei de cocos fracționat dōTERRA. Împreună, aceste uleiuri contribuie la calmarea disconfortului după o masă îmbelșugată. Tamer face parte din dōTERRA Kids Collection, fiind ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Mentha Spicata (floare/frunză/tulpină), ulei de Mentha Canadensis (frunză/tulpină), ulei de Zingiber Officinale (ghimbir) (rădăcină), ulei de Piper nigrum (piper) (fruct), ulei de Petroselinum Crispum (pătrunjel) (sămânță), Limonen*.

Beneficii principale

Aroma calmantă îți poate oferi la nevoie un efect liniștitor localizat. Asigură un masaj abdominal calmant. Diluat cu ulei de cocos fracționat dōTERRA, care face acest amestec ideal pentru copii și pentru persoanele cu piele sensibilă. Aplică ușor pe zonele cu probleme, utilizând aplicatorul flaconului practic cu bilă.

Utilizări

  • Păstrează amestecul pentru digestie Tamer la îndemână în geantă, servietă sau ghiozdanul copilului.
  • Păstrează-l la îndemână în timpul zborurilor sau al altor călătorii, pentru a sprijini o digestie sănătoasă și pentru atenuarea stărilor de rău sau greață.
  • Bucură-te de un masaj abdominal calmant cu Tamer dacă suferi de disconfort digestiv sau intestinal.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Posibilă sensibilitate cutanată. Dacă vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.