Terrashield Spray

Preț special

137.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

TerraShield Spray conține uleiuri esențiale și alte uleiuri de plante, cunoscute de-a lungul istoriei pentru protecția pe care o oferă în aer liber. Terrashield Spray este perfect pentru cei care vor să beneficieze de Amestecul pentru aer liber Terrashield, într-o sticluță practică tip spray, numai bună când ești pe afară.

Beneficii principale

Poate fi utilizat de toți membrii familiei.
Conține uleiuri esențiale și alte uleiuri vegetale cunoscute pentru protecția în aer liber, cu efect repelent, de menținere la distanță a insectelor.
Amestec de uleiuri esențiale, inclusiv Lemongrass, Cimbru, Mușcată și Mentă.
Datorită flaconului cu pulverizator, TerraShield Spray este practic, ușor de luat în deplasare.

Ingrediente

Ulei de Sesamum Indicum (susan, sămânță), ulei de Cymbopogon Winterianus (frunză), ulei de Cymbopogon Flexuosus, ulei de Thymus Vulgaris (cimbru), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Pelargonium Graveolens, ulei de Mentha Piperita (mentă), citral*, geraniol*, citronelol*, limonen*, linalol*.

Utilizări

  • Aplică TerraShield pe picioare, brațe și gât înainte de a ieși în aer liber.
  • Ia cu tine TerraShield în drumeții sau la evenimente în aer liber.

Indicații de utilizare

Uz extern: Aplică pe zonele dorite înainte de activități în aer liber. Reaplică după câteva ore, după caz.

Precauții

Poate cauza sensibilizare cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele gravide, cele care alăptează sau cele aflate sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte medicul. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.