Thinker

Preț special

119.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Aplică Thinker pe tâmple, încheieturi și ceafă, pentru a redobândi gândirea limpede asupra sarcinii de efectuat. Pentru a crea o atmosferă pozitivă favorabilă creșterii creativității și concentrării, încorporează Thinker în activitățile tale de studiu zilnic.

Beneficii principale

Creează o atmosferă pozitivă care susține și favorizează învățarea. Conține Vetiver, Mentă, Clementină și Rozmarin, combinate în mod perfect cu Ulei de Cocos Fracționat, pentru piele sensibilă. Aroma unică, erbacee și ușor dulce contribuie la creșterea stării de vigilență, prin uz extern.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Vetiveria Zizanoides (rădăcină), ulei de Mentha Piperita (mentă), ulei de Citrus clementina (coajă), ulei de Rosmarinus Officinalis (rozmarin) (frunză/tulpină), limonen.

Utilizări

  • Aplică-l în timp ce studiezi sau lucrezi la un proiect complex, pentru a nu-ți pierde concentrarea asupra sarcinii de efectuat.
  • Thinker este amestecul perfect de păstrat mereu în ghiozdanul copilului tău.
  • Aplică-l pe încheieturi sau pe mâini pentru a favoriza gândirea clară și vigilența.
  • Aplică-l atunci când te simți lipsit de energie, de exemplu după prânz sau după-amiaza târziu.
  • Aplică-l pe ceafă și tâmple atunci când ai nevoie de un sprijin pentru învățare sau memorare.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj. Destinat utilizării sub supravegherea unui adult.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor cu vârsta sub 3 ani. Posibilă sensibilitate cutanată. Celor aflați sub observație medicală li se recomandă să ceară sfatul medicului. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor, gura și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.