Zengest Touch

Preț special

149.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

ZenGest Touch este diluat cu ulei de cocos fracționat dōTERRA, ceea ce îl face delicat cu pielea. Flaconul practic cu bilă face din ZenGest Touch un ulei indispensabil, acasă și oriunde te-ai afla!

Beneficii principale

ZenGest Touch este diluat cu ulei de cocos fracționat dōTERRA, ceea ce îl face delicat cu pielea.

– ajutor în dificultăți de digestie, calmează disconfortul abdominal, ajută organismul în senzațiile ocazionale de arsuri și deranjamente stomacale, în probleme de aciditate la stomac, în senzația de greutate, crampe și balonare, în greața matinală în timpul sarcinii, în caz de indispoziție, greață sau amețeală în timpul călătoriilor.

– eficient în cazul răului de mișcare

– poate fi un adjuvant în caz de colici

– susține organismul în caz de diaree, constipație, toxiinfecție alimentară

– ajută sistemul digestiv, sistemul nervos și cel respirator

– pe plan emoțional, înalță și stimulează mintea. În plan spiritual îi ajută pe cei deziluzionați, lipsiți de compasiune și speranță. Eliberează credințele vechi care sunt stocate în meridianul stomac, intestin gros și intestin subțire. Influențează chakra bazală, sacrală și a plexului solar.

  • Aplică în zona stomacului sau pe tălpi după ce ai consumat o masă copioasă sau grea.
  • Păstrează-l la îndemână în timpul zborurilor sau al altor călătorii, pentru un sprijin practic, disponibil într-o clipă.
  • Bucură-te de un masaj abdominal calmant cu ZenGest Touch.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Illicium Verum (anason) (fruct/sămânță), ulei de Mentha Piperita (mentă), ulei de Zingiber Officinale (ghimbir) (rădăcină), ulei de Carum Carvi (chimen) (sămânță), ulei de Coriandrum Sativum (coriandru) (sămânță), ulei de Artemisia Dracunculus (tarhon), ulei de Foeniculum Vulgare (fenicul).

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.