doTERRA ca oportunitate de afacere

doTERRA ca oportunitate de afacere

doTERRA ca oportunitate de afacere

Imaginează-ți o carieră care devine o comunitate, în care starea de bine reprezintă un stil de viață, iar faptul că faci ceea ce iți place te conduce în mod firesc spre succes…

 

DE CE doTERRA CA ȘI COMPANIE:

-doTERRA înseamnă împărtășirea acestor resurse prețioase cu persoanele dragi nouă și sprijinirea comunităților în folosirea uleiurilor esențiale de cea mai înaltă puritate.

-doTERRA este o companie de știință, implicată în cercetare, ceea ce înseamnă că o echipă puternică și complexă de oameni de știință și medici, în colaborare cu instituții academice, industriale și medicale conlucrează pentru a găsi cea mai bună sursă de ulei, astfel încât acesta să aibă cea mai mare valoare terapeutică posibilă.

-Plantele din care se extrag uleiurile esențiale doTERRA sunt crescute întotdeauna în habitatul lor natural, în condiții optime de sol, aer și apă, care să faciliteze existența în plante a substanțelor active care conferă calitatea terapeutică a acestora.

-doTERRA sprijină și colaborează cu fermieri și recoltatori din zone geografice subdezvoltate, creând cooperative și locuri de muncă durabile, bazate pe integritate și pe un tratament etic.

-doTERRA are un impact pozitiv asupra populației prin crearea de locuri de muncă, garantarea unui venit stabil în zonele defavorizate și practicarea unui preț cinstit pentru materia primă; practicând, astfel, o economie sustenabilă, o dezvoltare durabilă, fără a epuiza sau a compromite resursele naturale disponibile și fără a distruge mediul; resursele Pământului nu sunt utilizate într-un ritm mai rapid decât cel necesar naturii pentru a se regenera.

-doTERRA nu vinde doar produse, ci vinde o oportunitate, iar oportunitatea doTERRA  transformă multe vieți. Fiecare achiziție schimbă în bine viața cultivatorilor și a comunităților lor; vei avea un impact asupra unor regiuni sau culturi întregi prin faptul că împărtășești sănătate și speranță.

– doTERRA oferă o varietate de produse, de la uleiuri esențiale simple, la amestecuri patentate și special create, care pot fi folosite în multiple scopuri (aplicate pe piele, puse în difuzor, ca supliment alimentar, etc.), complexe de vitamine, produse de îngrijire a pielii și a părului, până la produse de curățenie, având la bază numai ingrediente naturale și uleiuri esențiale.

Co-Impact Sourcing (https://doterrahealinghands.org/co-impact-sourcing)
Healing Hands (https://doterrahealinghands.org/)

 Imagine similară

 


 

STANDARDUL DE CALITATE ȘI TRANSPARENTA IN doTERRA

-Nu există standarde de calitate internaționale în domeniul uleiurilor esențiale. Accesul la buletinele de analiză ale uleiurilor esențiale de către laboratoare independente conferă transparență și încredere!

-Să nu te inducă în eroare etichetele sticluțelor; legislația permite etichetarea unui ulei esențial ca fiind 100% pur, chiar dacă acesta conține doar 10% ulei esențial sau dacă sticluța de ulei conține compuși chimici sintetici care imită compoziția chimică naturală a uleiului.

De exemplu, dacă uleiul esențial nu este supus testării chiralității (care asigură absența totală a elementelor sintetice) sau analizei izotopice (care determină dacă un anumit constituent are un profil izotopic diferit față de cel al celorlalți constituenți, înseamnă că acel ulei a fost denaturat), atunci nu ai de unde să știi dacă sticluța conține ulei esențial de cimbru, chemotip thymol, extras în întregime din plantă sau thymol sintetic, un produs petrochimic foarte ieftin.

-Certificarea organică (ECO/BIO) variază de la țară la țară și NU atestă puritatea uleiului, ci reglementează doar substanțele toxice (pesticidele chimice sintetice, fertilizatori sintetici) folosite în procesul de creștere, dezvoltare și cultivare a plantelor. Aceasta nu garantează faptul că uleiul esențial este lipsit de impurități, că este necontaminat sau nealterat, deoarece certificarea organică nu se extinde asupra celorlalte aspecte, cum ar fi procesul de distilare, transportare, îmbuteliere și asupra aspectelor legate de adulterare/contaminare.

-doTERRA testează uleiurile esențiale în toate fazele de producție, iar standardul de calitate doTERRA pentru uleiuri esențiale, CPTG Certified Pure Tested Grade, depășește standardele industriei.

-doTERRA pune la dispoziție buletinele de analiză ale uleiurilor pe care le produce, testare realizată de https://aromaticplant.org, laborator independent, iar rezultatele acestor analize sunt publicate pe https://sourcetoyou.com/en.

-Multiplele teste efectuate de doTERRA (testarea organoleptică, testare microbiană, cromatografia în gaz, spectometrie în masă, spectroscopie infraroșie cu transformare Fourier (FTIR), testarea chiralității, analiza izotopică, testarea metalelor grele) garantează că uleiurile nu conțin reziduuri chimice, ingrediente sintetice, conservanți, solvenți, aditivi sau contaminanți nocivi care le-ar reduce eficacitatea sau care ar fi dăunătoare pentru sănătate, asigurând, astfel, că uleiurile esențiale pe care le pune pe piață sunt pure, potente și o treaptă mai sus de organic.

-Un ulei bio, eco, 100% pur nu garantează integritatea produsului. Uleiurile esențiale integrale pure sunt adevărate uleiuri medicinale, iar marea deosebire constă în metoda de distilare, care este una blândă și lungă, cu temperatură controlată și presiune joasă, pentru a menține vii moleculele sensibile de ulei esențial. Acest lucru le deosebește de uleiurile esențiale calitate inferioară.

Un exemplu concret: dacă uleiul de chiparos se distilează, de regulă, în 2 ore; (dar care totodată poate fi etichetat ca fiind eco, bio, pur, etc.); uleiul de chiparos integral se distilează în 24 de ore, iar cele mai importante molecule se extrag în ultima jumătate de oră. Aceste molecule sunt vitale pentru efectul terapeutic al uleiului. Dacă unii constituenți lipsesc, (chiar dacă caracteristicile majore specifice plantei sunt păstrate), potența terapeutică este mult diminuată.

 

Imagini pentru doterra cptg

https://www.doterra.com/US/en/brochures-magazines-doterra-living-spring-2014-testing-for-quality
https://www.doterra.com/US/en/cptg-testing-process
https://aromaticplant.org/
https://sourcetoyou.com/en

 


 

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI ȘI SĂ FACI PARTE DIN COMUNITATEA NOASTRĂ:

-Vei întâlni oameni frumoși, pasionați, dedicați, în continuă creștere; o întreagă echipă care te poate ghida, ajuta și educa în drumul tău spre descoperirea acestei minunate lumi a uleiurilor esențiale de cel mai înalt grad.

-Consultantul tău îți va fi partener de drum, te va ține de mână în tot acest proces de educare și cunoaștere.

– Vei avea acces la grupuri online de sprijin și de informare pentru tine și prietenii tăi, cu medici, farmaciști, nutriționiști, psihoterapeuți, consilieri în alăptare și alți profesioniști din domeniul sănătății, care cu drag îți vor răspunde la întrebări și te vor ajuta să folosești uleiurile esențiale în siguranță și cu maximă eficiență.

– Avem chat de urgență pentru orice tip de întrebări legate de indicații, protocoale personalizate, produse, etc.

– Există și chat și grupuri create special pentru leaderi

– Îți punem la dispoziție materiale de marketing, broșuri și tot ceea ce ai nevoie pentru a învăța și a te dezvolta în primul rând tu ca persoană, și apoi în echipă. Totodată, accesul la resurse, studii, informații și mărturii este nelimitat.

 

 

 


 

CONSULTANTUL doTERRA: O VIAȚĂ TRĂITĂ CU PASIUNE ȘI SUCCES

Majoritatea celor care construiesc o afacere cu doTERRA au fost, inițial, consumatori, care încet-încet s-au îndrăgostit de uleiuri și au început să le împărtășească cu entuziasm și altora (familie, prieteni, cunoștințe), din dorința de a oferi bunăstare și soluții naturale celor dragi.

Acesta a fost și cazul meu. Sunt o fire și o minte deschisă, împăcată, iubesc natura și  respect orice formă de viață; sunt în continuă căutare de soluții naturale pentru a trăi viața într-un mod cât mai complet, mai sănătos și mai împlinitor, în armonie și echilibru fizic, mental, emoțional. Folosirea și înțelegerea uleiurilor esențiale m-au ajutat în drumul căutării de sine, să descopăr că am în mine un potențial nelimitat și să mă vizualizez ca fiind capabilă să fac tot ce pot concepe în mintea și în inima mea.

Faptul de a fi înconjurată de uleiuri esențiale și de a lucra cu ele îmi oferă nenumărate satisfacții. Folosirea uleiurile esențiale atrage după sine o evoluție mentală și spirituală, te pun în rezonanță cu partea autentică din tine, te aliniază cu naturalul și firescul vieții umane. Pe mine m-au ajutat să visez, să fiu creativă, să explorez, să cresc și să-mi găsesc scopul vieții. În aceste condiții, succesul este aproape inevitabil.

Nu regret nicio clipă că îmi construiesc viața în jurul a ceva ce iubesc. Pasiunea pentru ceea ce fac îmi dă motivația, angajamentul și energia necesară pentru a crea orice și pentru a obține abundență pe toate planurile.

Nimic nu se compară cu o viață trăită cu pasiune, promit! Însă pasiunea nu poate fi găsită cu capul pentru că trăiește în inimă.  Se știe că copiii se nasc cu personalități sensibile și puternice în același timp, curioși, analitici, spontani, creativi, cu o bogată imaginație, deschiși spre nou și neînfricați. Dacă regăsim copilul din noi și ne dăm voie să visăm, putem să creăm acea viață la care visăm prin descoperirea lucrurilor care ne pasionează și prin adoptarea unui stil de viață în acord cu lucrurile pe care le prețuim cel mai mult. Și să nu uităm că personalitatea se dezvoltă prin cultivarea pasiunilor.

Familia, anturajul, educația și chiar mintea noastră încearcă deseori să ne convingă să nu facem ceea ce inimile noastre își doresc să exploreze. Astfel, multe dintre posibilitățile noastre rămân neexplorate din cauza programelor de condiționare și de atașament, pentru că este mai ușor să ne încadrăm în cultura familiei și a societății în care trăim, decât să ne asumăm riscuri sau să facem lucrurile diferit. Când realitatea ne contrazice, sufletul ne arată calea.

Cea mai profundă nevoie a sufletului este cea de exprimare de sine, în ciuda tuturor dorințelor contrarii, a insistenței pe auto-disciplină sau a nevoii de a fi aprobat. Un om își trădează sufletul pentru că este mai puțin dureros și înfricoșător să o facă decât să-și stabilească și manifeste propriile convingeri, cu riscul de a-i ofensa pe cei de a căror protecție și iubire depinde.

Dacă îți place ceea ce faci, ocupația/meseria îți va aduce doar satisfacții și o stare permanentă de fericire. Pasiunea adună la un loc tot ceea ce suntem și face să se manifeste armonios fiecare plan al ființei. Pasiunea este ceea ce ne însuflețește, este singura care ne poate conduce adânc în noi înșine; ne face să ne simțim vii, strălucitori, conectați, luminoși.

Cum îți găsești pasiunea? Simplu, o găsești în ceea ce te inspiră cel mai mult. Când îți asculți inima, ești inspirat, nu pui întrebări existențiale, nu trebuie să întrebi despre scopul/why-ul tău, pur și simplu îl trăiești. Te simți eliberat, întregit, complet și simți că îți îndeplinești destinul.

 

Imagini pentru don't forget to be awesome flowers

 

Deși am terminat facultatea de drept și firesc era să fi urmat o profesie juridică, mi-am dat repede seama că nu era mecanismul cel mai potrivit pentru mine de a ajuta oamenii și de a fi eu. Însă a fost o etapă necesară în dezvoltarea de sine. „Dreptul” m-a construit ca om, m-a ajutat să înțeleg și să descifrez regulile societății, mi-a oferit direcții, mi-a deschis ochii, m-a ajutat să dezvolt o gândire critică, juridică, rațională, independentă, și m-a învățat cel mai important dintre toate lucrurile: să știu ce NU vreau să fac și să fiu. Sufletul meu liber se opunea stilului de viață petrecut la birou sau printre hârtii; aveam nevoie de un mediu care să-mi permită să practic empatia, să fiu sensibilă, să privesc oamenii nu ca egali ci diverși, să înțeleg și să lucrez cu emoția. Nu mi-am trădat sufletul, mi-am ascultat inima…

Pasiunea lăuntrică pentru uleiurile esențiale, curiozitatea și setea de cunoaștere, alături de un amplu proces metamorfozic experimentat grație acestora, m-au plasat în acea etapă a existenței mele în care ori fac lucrurile din suflet, ori nu le fac deloc. Iar dacă munca noastră zilnică reprezintă o necesitate pur emoțională și o nesfârșită pasiune, realizăm că ne-am început călătoria spre libertate …

Dacă ai cochetat cu uleiurile esențiale, le-ai testat eficiența, îți place să te învârți în jurul lor, citești despre ele, te pasionează, ai găsit o împlinire în asta sau chiar ai ajuns să le iubești, e posibil să-ți fi găsit menirea și ar trebui să iei în calcul doTERRA ca oportunitate de afacere. Cu ajutorul uleiurilor poți face mult bine în jurul tău, poți schimba vieți, începând chiar cu a ta.

Se spune că “munca în echipă e cea care desăvârșește artistul” și că toate meseriile sunt importante și nobile, secretul este ca acestea să fie practicate de oamenii cu adevărat înzestrați pentru ele. Iar măreția unei meserii este poate, înainte de orice, de a-i uni pe oameni. DoTERRA unește oameni.

Imagini pentru career and passion come together

 

Îți promitem muncă de echipă, colaborare, sinergie, cu oameni care se pricep să te îndrume, să te inițieze și să te instruiască cum să folosești uleiurile eficient și cu succes, ca tu, la rândul tău, să le poți recomanda mai departe.

Planul de compensare este echilibrat, relaxat, fără presiuni, iar investiția inițială în afacere este minimă. Nu sunt target-uri de îndeplinit, totul trebuie să vină de la tine, în ritmul tău, așa cum ai tu timp, în funcție de unde îți dorești să fii.

Dacă ai prejudecăți în legătură cu afacerile de tip MLM sau cu distribuirea produselor în sistem de network marketing, încearcă să te detașezi și să îți permiți o viziune clară și obiectivă: doTERRA direcționează banii pe care i-ar putea investi în marketing spre consultanți și spre cercetare. Știu că sunt multe companii de tip MLM și mulți consultanți hărțuitori și insistenți, însă emiterea judecăților de valoare generale și absolute este semn de ignoranță. Cultura companiei doTERRA este inspirațională, orientată către oameni, produs, calitatea acestuia și promovarea unui stil de viață sănătos. Un consultant bun, care adoptă această cultură și care se implică trup și suflet în afacerea doTERRA, pune în prim plan nevoile oamenilor și nu vinde sau recomandă niciodată produse de care clientul nu ar avea nevoie.

 

 Imagini pentru essential oils journey

 


 

CE AU ADUS ULEIURILE ESENȚIALE ȘI doTERRA ÎN VIAȚA NOASTRĂ?

-Comunitate, oameni frumoși care împărtășesc aceleași valori, dorințe, nevoi ca și mine

-Vieți schimbate

-Soluții naturale la majoritatea problemelor de sănătate

-Îmbunătățirea stilului de viață

-Cultură, transparență, informare, educare (ne educăm și educăm, la rândul nostru)

-Deschidere spre universul emoțiilor

-Armonie și echilibru fizic, mental, emoțional

-Împlinire, libertate, abundență pe multe planuri, pasiune, entuziasm, gratitudine

-Dezvoltare personală, provocări, cunoaștere de sine, depășirea limitelor

-Puterea exemplului personal (prin exemplul personal, putem schimba și viețile altora)

-Inspirăm, ajutăm  și atragem oameni asemenea nouă

-Descoperirea darurilor, talentelor

-Clădirea propriului destin și împlinirea viselor

-Contribuirea la o lume mai bună pentru copiii noștri

-Program flexibil, care ne permite să ne bucurăm de timpul petrecut cu cei dragi

-Investirea în noi, în familiile noastre și în alții

-Reconectarea cu natura și cu noi înșine

 

Imagini pentru live your passion

 

Dacă crezi că doTERRA este pentru tine, te susțin necondiționat pe acest drum.

Nu vei regreta niciodată că îți construiești viața în jurul a ceva ce iubești. Când ești total prezent și angrenat cu pasiune în viața ta, oamenii din jurul tău observă și vor să participe la orice faci. Când vezi un om pasionat și inspirat, recunoști focul din el.

Lipsa de disciplină și lenea apar atunci când faci ceea ce nu-ți place, când simți că ai o piatră pe inimă, că îți moare sufletul; iar perseverența este dată de focul interior. Când îți asculți inima, nu există obstacole. Când știi că îți urmezi calea, răbdarea infinită aduce rezultate imediate. Pune pasiune, entuziasm și energie în tot ce atingi și în tot ce faci.

Devino consultant doTERRA, aducând speranță, vindecând inimi, dezvoltând lideri, trăind vise!

Nu vinzi doar produse, vinzi o oportunitate, o viziune!

Imagine similară

Postat de

Kiss Kinga Roberta

Buna, sunt Kinga. Prin intermediul acestui blog, doresc sa vin mai aproape de tine si sa ofer nu doar din ceea ce am, ci si din ceea ce sunt.