Lavanda în casa ta

Lavanda în casa ta

Lavanda în casa ta

 

Lavanda este o floare relaxantă, atât prin culoare, cât și prin miros.

 

Știați că culoarea mov este culoarea regilor? Ea sugerează luxul, bogăția și sofisticarea.

Este, de asemenea, culoarea pasiunii, a romantismului și a emoțiilor. Mai mult, este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate.

Culoarea mov corespunde chackrei creștetului capului (Coroană) care este centrul iubirii universale şi manifestă voinţa de a servi pe alţii şi voinţa de a iubi. Este centrul de conștiință spirituală şi divină.

Culoarea mov calmează fricile și agresivitatea. Are efect calmant și echilibrant asupra sistemului nervos și întărește sistemul imunitar. Este o culoare cu efect purificator la nivel spiritual și fizic.

Dacă pe lângă culoare, adăugăm și flori de lavandă sau difuzăm ulei esențial de lavandă, căminul nostru va deveni, cu siguranță, o oază de relaxare.

Putem opta pentru câteva obiecte de decor, chiar și de mobilier, de culoare violet-lavandă. Iar dacă vrem să ne simțim ca în Provence, putem adăuga într-un colț și un ulcior cu levănțică pentru miros. Putem pregăti săculeți cu lavandă, buchețele de lavandă, perne de decor; putem decora masa cu șervețele mov și lumânări decorative; putem decora pereții cu tablouri cu câmp de lavandă, putem picta sau vopsi un perete în culoarea lavandei, etc.

 

Spor la relaxare!

 

 

 

Imagine similară

 

Imagine similară

 

Imagine similară

 

 

Imagine similară

 

 

 

 

Imagine similară

 

Imagini pentru lavender decoration bathroom

 

 

 

 

 

 

 

Postat de

Kiss Kinga Roberta

Buna, sunt Kinga. Prin intermediul acestui blog, doresc sa vin mai aproape de tine si sa ofer nu doar din ceea ce am, ci si din ceea ce sunt.