Promotia lunii

IULIE 2019   ♥ PROMOȚIA LUNII – PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE 50-50 PV Dacă înscrii un nou consultant sau membru, tu și persoana înscrisă veți primi fiecare câte…

IULIE 2019

 

PROMOȚIA LUNII – PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE 50-50 PV

Dacă înscrii un nou consultant sau membru, tu și persoana înscrisă veți primi fiecare câte 50 de puncte pentru achiziționarea de produse!

Noii consultanți sau membri trebuie să efectueze o comandă de înscriere de 100 PV în perioada 1-31 iulie 2019.

Limită de 1 pentru fiecare nou înscris.

 

 

PRODUSUL GRATUIT AL LUNII  – EUCALIPT 15 ML

Ai nevoie de un plus de vitalitate și prospețime? Încearcă să difuzezi eucalipt cu lămâie și lămâiță. Uleiul de eucalipt este produsul lunii: favorizează relaxarea și calmează tensiunile. De asemenea, are proprietăți benefice pentru piele, așa că ce ar fi să adaugi o picătură la crema ta hidratantă preferată și să o aplici pe piele cu mișcări circulare? Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 iulie 2019.

(Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.)

 

July_Eucalyptus_900x600.jpg

 

 

ECONOMISEȘTE 10 % ÎN IULIE – TERRASHIELD™ SPRAY AMESTEC PENTRU AER LIBER 30 ML

În anotimpul drumețiilor, al sporturilor în aer liber și al excursiilor cu cortul, niciun alt amestec nu este mai util și mai important decât Terrashield! Vara aceasta, protejează-te de neplăcerile din mediul ambiant cu acest amestec de uleiuri esențiale care conține ylang ylang, cedru, iarba-mâței, eucalipt lămâios, litsea, arborvitae (tuia), chiparos de Nootka și absolut de vanilie. Pune-l chiar acum pe lista de împachetat!

Reducerea de 10 % nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

 

 

July_TerraShield_900x600.jpg

 

 

 

 

Comanda acum