Promotia lunii

OCTOMBRIE 2020   ♥ PRODUSUL GRATUIT AL LUNII  – CLOVE 15 ML  Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV…

OCTOMBRIE 2020

 

PRODUSUL GRATUIT AL LUNII  – CLOVE 15 ML

 Consultanții și membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 iulie 2019.

(Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont)

 

Image may contain: text

 

ECONOMISEȘTE 10 % ÎN IULIE – Jasmine Touch (Iasomie)

Reducerea de 10 % nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

 

Image may contain: 1 person

 

♥ Ghidul cadourilor de sărbători doTERRA Holiday Gift Guide este acum disponibil!

Catalog de sarbatori

 

♥ Spune bun venit noului tău difuzor Pilōt™, cu un design compact și portabil, disponibil acum exclusiv împreună cu uleiul în ediție limitată, doTERRA Forest Breeze, până pe 30 noiembrie sau până la epuizarea stocurilor!*

Difuzorul Pilōt™ este un dispozitiv portabil care poate merge oriunde împreună cu tine. Cu două porturi pentru reîncărcare ușoară și un adaptor auto USB 2.4A, el permite până la 4 ore de difuzare continuă sau 8 ore difuzare intermitentă și vine ambalat într-o geantă specială, din material întărit, protector.
Forest Breeze Nature Blend este cel mai nou amestec local, inspirat din numeroasele păduri din Europa. Disponibil pentru o perioadă limitată doar în combinație specială cu difuzorul Pilōt™.
* Difuzorul Pilōt™ va fi disponibil permanent și pentru vânzare individuală în Europa începând cu decembrie 2020.

Image may contain: one or more people, text that says "o Available Now Pilőt T™ Diffuser and Forest Breeze doTERRA EUROPE"

 

Comanda acum