Cont doTerra

Cont doTerra

-cum creezi un cont de membru (client) direct pe site-ul doTerra-

 

♥ Mă bucură nespus interesul tău pentru uleiurile esențiale și te felicit pentru decizia de a crea un cont de membru/client doTerra.

♥ Am onoarea de a fi consultantul tău și de a te susține în călătoria ta de descoperire și utilizare a uleiurilor esențiale în siguranță și cu eficiență maximă.

♥ Nu uita că nu ești obligat să achiziționezi un pachet de înrolare; ai o multitudine de opțiuni la îndemână. Scrie-mi și încerc să găsesc cea mai potrivită variantă pentru tine.

♥ Contul de membru nu te obligă la comenzi ulterioare și nici lunare, însă îți oferă acces la o comunitatea de oameni alături de care să te bucuri de experiențe aromatice. După crearea contului de membru, vei fi invitat pe platformele noastre de suport în aromaterapie.

♥ Plata se poate face și cu card simplu, în lei/ron. Dacă nu ai card bancar sau ai dori o altă metodă de plată, te rog să mă contactezi și găsim metoda de plată potrivită pentru tine.

0741174886

 

♥ Pentru a crea un cont doTerra și pentru a beneficia de promoția lunii, accesează linkul de mai jos și urmează pașii din filmuleț:  

 

 

Vreau un cont doTerra  

 

 

Solicită o ofertă de preț sau o promoție personalizată!

 

 

 

Felicitări!

După ce primești coletul, ia legătura cu mine via messenger sau telefonic pentru a programa o ședință gratuită de wellness astfel încât să stabilim nevoile tale cele mai urgente și cum poți folosi uleiurile esențiale pentru ele.

 

Pentru mai multe informații sau consiliere la înregistrare, mă poți contacta telefonic sau via e-mail:

0741174886

kisskingaroberta@ymail.com

kinga@iubimuleiurile.ro

 

Pe Facebook și Instagram, mă găsești aici:

https://www.facebook.com/kisskingaroberta

https://www.facebook.com/Iubimuleiurile

https://www.instagram.com/kisskingaroberta/