Citrus Bliss

Preț special

159.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Citrus Bliss

Amestec revigorant

 

Amestecul de uleiuri esențiale Citrus Bliss este un amestec foarte plăcut și energizant, destinat să aducă un plus de bună dispoziție, vitalitate și prospețime în viața de zi cu zi, sprijinind, în același timp, buna funcționare a organismului.

 

Beneficii principale

  • Susține funcțiile imunitare sănătoase
  • Tulburări afective, dispoziție/stimă de sine scăzută, energie redusă, durere emoțională, incapacitate de a experimenta plăcerea, gânduri și simțiri de inutilitate, regret, vinovăție, neajutorare, ură de sine, trăsături melancolice (se aplică ulei esențial pe încheieturile mâinilor, după urechi sau pe zona inimii)
  • Odorizant
  • Cu proprietăți revigorante.
  • Citrus Bliss dăruiește pielii tale un parfum vesel și luminos, atunci când este aplicat local, ca parfum personal deosebit de plăcut.
  • Aplicarea locală de Citrus Bliss poate fi utilă atunci când încerci să stimulezi concentrarea și gândirea clară.

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare

Precauții

Posibile reacţii ale pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi gravidă, alăptaţi sau sunteţi sub supraveghere medicală, consultaţi-vă doctorul. A se evita contactul cu ochii, urechea internă şi zonele sensibile. A se evita expunerea la soare sau raze UV timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Ingrediente

  • Ulei de Citrus aurantium dulcis (portocală) (coajă), ulei de Citrus Limon (lămâie) (coajă), ulei de Citrus paradisi (grapefruit) (coajă), ulei de Citrus aurantium bergamia (bergamotă) (coajă), ulei de Citrus nobilis (mandarină) (coajă), ulei de Citrus Aurantifolia (lămâie verde) (coajă), ulei de Litsea Cubeba (verbină exotică) (fruct), extract de Dipteryx odorata (sămânță), extract de Vanilla planifolia (fruct)

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.