MetaPWR Assist

Preț special

187.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Crește valoarea nutrițională a alimentelor cu ajutorul MetaPWR™ Assist. Fiecare capsulă conține extract de dud (frunză), berberină, pudră de scorțișoară și exclusivul amestec de uleiuri esențiale MetaPWR. Dacă este administrat înainte de masa principală a zilei, acest supliment alimentar puternic, inclus în rutina ta zilnică de wellness, îți oferă un impact maxim asupra organismului. Stimulând organismul din interior, MetaPWR Assist a fost dezvoltat de cercetătorii clinici dōTERRA utilizând un proces superior, care maximizează eficacitatea substanței active din extractul de dud (frunză). Adăugarea uleiului esențial de Mentă, cu numeroasele sale beneficii, crește performanțele acestui produs, pentru rezultate sinergice.

 

Beneficii

 • Poate ajuta la eliberarea lentă și constantă a glucozei
 • Poate reduce absorbția carbohidraților simpli și a zahărului
 • Susține un metabolism sănătos
 • Poate contribui la metabolizarea sănătoasă a grăsimilor
 • Oferă de 3 ori mai multă componentă activă de 1-deoxynojirimycin (DNJ) de regulă prezentă în suplimentele cu extract din frunze de dud
 • Fără îndulcitori artificiali sau arome
 • Crește energia și vitalitatea
 • Fiecare capsulă conține extract standardizat din frunze de dud, berberină, pulbere din coajă de scorțișoară și amestecul MetaPWR Metabolic Blend.
 • Susține gestionarea greutății
 • Fără soia, OMG, lactate sau gluten

Utilizări

 • Folosește-l zilnic, în asociere cu un regim alimentar bazat pe alimente integrale și exerciții fizice regulate, pentru a obține rezultatele dorite.
 • Folosește-l împreună cu Sistemul MetaPWR™ complet, pentru a-ți trăi viața din plin.
 • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
 • A se citi toate enunțurile de atenționare și avertizare înainte de utilizare.
 • Nu depăși doza recomandată.

Indicații de utilizare

Ia 1 capsulă cu 15-30 de minute înainte de masă, de cel mult 3 ori pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A se consulta medicul înainte de a le utiliza. Femeile gravide sau cele care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de utilizare. A se utiliza cu precauție la persoanele cu diabet.

Compoziție

Cărăuș (maltodextrină), extract de dud (Morus alba, frunză), agent de glazurare (hidropropilmetilceluloză), hidroclorură de berberină, agent antiaglomerare (L-lucină), pudră de scorțișoară (Cinnamomum loureirii, scoarță), stabilizator (acid stearic), agent antiaglomerare (dioxid de siliciu), ulei esențial de Grapefruit (Citrus paradisi, coajă), ulei esențial de Lămâie (Citrus Limon, coajă), ulei esențial de Mentă (Mentha piperita, părți aeriene/frunză/tulpină), ulei esențial de Ghimbir (Mentha piperita, părți aeriene/frunză/tulpină), ulei esențial de Scorțișoară (Mentha piperita, părți aeriene/frunză/tulpină).

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.