Yoga Collection

Preț special

359.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Yoga Collection / Colecția Yoga

 

Combinând ce este mai bun în yoga și aromoterapie, colecția doTERRA Yoga este suportul perfect pentru a aduce  stare de bine și echilibru mental în viața de zi cu zi.

 

Anchor

 • promovează sentimente de împlinire, calm și curaj

 

DESCRIEREA PRODUSULUI

Amestecul de ancorare dōTERRA Anchor îți conferă un plus de încredere în forțele proprii, pentru a-ți putea aborda practica de yoga și întreaga viață cu putere și calm. Incluzând uleiuri esențiale de levănțică, cedru, santal, scorțișoară, tămâie, piper negru și paciuli, într-o bază de Ulei de cocos fracționat, acest amestec susține conexiunea cu sinele, comuniunea, armonia emoțională și înțelepciunea înnăscută.

Posturile de yoga ideale în asociere cu dōTERRA Anchor sunt meditația în poziția șezând, postura coloanei răsucite pe jumătate și Bhu Mudra (o mână pe inimă și cealaltă pe sol).

Ingrediente: Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Lavandula Angustifolia (levănțică), ulei de Juniperus Virginiana (lemn), ulei de Boswellia carterii, ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță), ulei de Santalum Album (santal), ulei de Piper nigrum (piper) (fruct), ulei de Pogostemon Cablin.

 

BENEFICII PRIMARE

 • Favorizează sentimentele de plenitudine și curaj
 • Susține sentimentul de stabilitate, care constituie baza necesară pentru a crește
 • Ajută utilizatorul să găsească conexiunea cu sinele și cu mediul înconjurător, precum și încrederea în forțele proprii
 • Pentru rezultate optime, utilizează-l în asociere cu celelalte uleiuri din dōTERRA Yoga Collection.

 

UTILIZĂRI

 • Aplică-l pe glezne, la baza coloanei vertebrale și pe tălpi, pentru a susține sentimentul de plenitudine și curaj.
 • Poate fi utilizat în timpul exercițiilor yoga sau oricând în timpul zilei, pe post de parfum natural înălțător.
 • Utilizează Anchor și întreaga dōTERRA Yoga Collection pentru a amplifica beneficiile obținute din yoga și experiența vieții de zi cu zi.
 • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Se poate utiliza pe posta de parfum. Doar pentru uz extern.

 

Align

 • susține armonia și progresul calm

 

DESCRIEREA PRODUSULUI

Align este amestecul cu efect de restabilire a echilibrului din dōTERRA Yoga Collection. Acest amestec liniștitor și stabilizant este conceput pentru a amplifica efectele practicii de yoga, favorizând sentimentele de acceptare de sine și încredere în forțele proprii. Posturile de yoga perfecte în combinație cu dōTERRA Align sunt războinic II, triunghi și poartă. Pe lângă utilizarea în yoga, Align este un amestec minunat pentru susținerea armoniei interioare pe parcursul întregii zile.

Ingrediente: Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Citrus aurantium bergamia (Bergamotă) din fructe, ulei de Coriandrum Sativum (coriandru) (sămânță), ulei de Origanum Majorana (frunză), ulei de Mentha Piperita (mentă), ulei de Pelargonium graveolens, ulei de Ocimum Basilicum (busuioc), ulei de Rosa damascena (floare), extract de Jasminum Grandiflorum (iasomie) (floare).

 

BENEFICII PRIMARE

 • Crește eficacitatea practicii de yoga, favorizând ancorarea mentală și amplificând astfel experiența trăită prin yoga.
 • Susține acceptarea de sine, încrederea în forțele proprii și fluiditatea în yoga.
 • Încurajează armonia și răbdarea pe calea creșterii personale, ajutând utilizatorul să își îmbunătățească mediul de viață și starea de bine.
 • Pentru rezultate optime, utilizează-l în asociere cu celelalte uleiuri din dōTERRA Yoga Collection.

 

UTILIZĂRI

 • Aplică-l local pentru a te bucura de beneficiile Align ori de câte ori vrei să îți restabilești echilibrul.
 • Aplică-l pe încheieturi sau pe zonele dorite în timpul practicii de yoga sau oricând pe parcursul zilei.
 • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Se poate utiliza pe posta de parfum. Doar pentru uz extern.

 

Arise

 • Insuflă sentimente de fericire, claritate și curaj

 

DESCRIEREA PRODUSULUI

Simte-te vesel și curajos în timp ce-ți abordezi obiectivele cu toată forța înainte. Acest amestec de uleiuri esențiale revigorant și iluminator este perfect în a te inspira să visezi în stil mare și să muncești conștiincios. Incluzând uleiuri esențiale de grapefruit, lămâie, osmanthus, roiniță și brad siberian într-o bază de ulei de cocos fracționat, amestecul pentru inspirație de la dōTERRA inspiră momente de revigorare și stabilire a unor obiective personale. Bucură-te de beneficiile amestecului dōTERRA Arise când îți propui să atingi noi obiective.

Ingrediente: Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Citrus limon (lămâie) (coajă), ulei de Citrus Paradisi (grapefruit) (coajă), ulei de Abies Sibirica, extract de Osmanthus fragrans (floare), ulei de Melissa officinalis (frunză)

 

BENEFICII PRIMARE

 • Completează în mod eficient practica de yoga, ajutând utilizatorul să își deschidă mintea și amplificând experiența trăită prin yoga, prin uz extern.
 • Aplică-l pe piele pentru a susține sentimentul de fericire, gândirea limpede și curajul.
 • Utilizează Arise când practici următoarele posturi de yoga: postura stând în picioare cu brațele sus, postura de întindere laterală din stând în picioare și postura semilunii.
 • Aplică pe tâmple, încheieturi și pe gât pentru a induce sentimente de bucurie.
 • Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș. Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș. Se poate utiliza pe posta de parfum. Doar pentru uz extern.

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.