Arborvitae

Preț special

153.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Arborvitae

(Thuja plicata)

 

Familia botanică:

Cupressaceae

 

Metoda de extracție:

Distilare cu aburi din miezul bușteanului de Thuja plicata (tuia gigantică)

 

Thuja plicata este originară din America de Nord (Canada, nord-vestul Statelor Unite) și mai este cunoscută sub denumirea de Western Red Cedar și Arborele vieții. Sursa unică de ulei esențial arborvitae conține un profil chimic distinct și are o concentrație unică de methyl thujate.

Uleiul esențial de Arborvitae deține proprietăți de conservare naturale și acționează ca un puternic agent de curățare și purificare, oferind, în același timp, o aromă caldă, de pământ.

 

Compoziție chimică:

Compuși principali: methyl thujate, methyl myrtenate, α-terpineol.

 

Beneficii principale:

1. Difuzat, purifică aerul și îndepărtează insectele

2. Este un conservant natural al suprafețelor de lemn

3. Induce un sentiment de calm și pace, favorizează meditația

4. Are efecte puternice asupra minții conștiente și subconștiente

5. De-a lungul istoriei, uleiul esențial de arborvitae a fost folosit pentru susținerea sistemului respirator, a capacității de termoreglare a organismului,  în infestarea cu diverse tipuri de paraziți sau viermi intestinali, printre altele.

 

Modalități de folosire:

✺ Topic/local, pe piele, diluat cu ulei vegetal: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

✺ Inhalare directă, difuzare

 

Istoria plantei:

  • Tuia este un arbore înalt, fiind cultivat și în România, ca plantă ornamentală. Frunzele și tulpinile sale răspândesc o aromă deosebită, plăcută, tonică. Frunzele, mici și solzoase, cu o gropiţă îngustă și alungită pe partea inferioară, rămân în permanenţă verzi, remarcându-se nu numai prin aromă, ci și prin forma și culoarea lor.
  • Pentru uz medicinal se culeg frunzele, din care se prepară infuzie, decoct, tinctură.
  • Substanţe active importante: tuionă, flavone, taninuri, rășini.
  • Preparatele din tuia sunt recomandate în ameliorarea negilor, în susținerea organismului în combaterea parazitozelor intestinale, în tulburări de ciclu menstrual.
  • Tradiţia chineză consideră tuia ca având proprietăţi de protejare a celulelor, susține sistemul imunitar, contribuie la o diviziune celulară normală.
  • Marele specialist, dr. farm. Ovidiu Bojor, recomandă tuia – sub formă de decoct – în dismenoree (fenomene foarte neplăcute care preced sau însoţesc menstruaţia) și metroragii (hemoragii uterine în afara ciclului)

 

Precauții:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sub supraveghere medicală, consultați medicul curant. Evitați contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Thuja plicata

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.