Epuizat

Balsam Fir

Preț special

Distribuie pe:

Descriere

Balsam Fir / Brad balsamic

(Abies balsamea)

 

Maiestuosul brad balsamic veșnic verde produce un ulei esențial care încălzește și revigorează. Originar din America de Nord, acest copac poate atinge înălțimi de peste 24 de metri și are frunze aculeiforme. În trecut, nativii americani foloseau bradul balsamic la ritualuri și pentru beneficiile sale pentru sănătate. Utilizat în special pentru pulpă și în construcții, bradul balsamic nu se adaptează bine la poluarea urbană și nu se găsește frecvent în orașe, preferând să crească în păduri cu aer curat și proaspăt. ß-Pinene, constituentul său principal, poate fi eficace la calmarea pielii, prin aplicare locală în cadrul unui masaj calmant. Uleiul esențial de Brad Balsamic se obține prin distilare cu aburi din scoarța copacului, producând o aromă lemnoasă proaspătă.

 

Beneficii principale:

  • încălzitor
  • tonic și stimulator general
  • antiseptic respirator, adjuvant în disconfort respirator (astm, bronșită, sinuzită)
  • împrospătează aerul, induce o stare optimistă
  • susține sistemul muscular și osteo-articular

Modalități de administrare și de aplicare:

Aromatic

(inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii, difuzare)

 Local/topic, pe piele

(1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

Precauții:

A se dilua înainte de utilizare în zonele sensibile precum fața, gâtul, zona genitală etc. Uleiul este iritant al pielii în cantități mari.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se utiliza la sugari și copii cu vârstă foarte mică.

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul curant. Evitați contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Abies balsamea

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.