Black Spruce

Preț special

137.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Black spruce

✺ Molid negru ✺

(Picea mariana)

 

Familia botanică:

Pinaceae

 

Utilizat din vremuri străvechi de populațiile native americane pentru a susține sănătatea pielii și ca parte din practicile lor de vindecare și purificare, uleiul de Molid negru este un ulei esențial puternic lemnos. Fiind distilat din acele și ramurile arborelui Picea mariana, uleiul esențial de Molid negru are un conținut ridicat de acetat de bornil, un compus chimic ce susține relaxarea și calmul.

Molidul negru este folosit de generații în practica medicală și spirituală a indienilor Lakota din America de Nord. Există aproximativ 40 de specii de molizi, dar nu toate dețin proprietăți terapeutice.

 

Metoda de extracție:

Distilare cu aburi din ace și ramuri

 

Compoziție chimică:

Compuși principali: acetat de bornil

 

Beneficii principale:

1. Promovează vigilența mentală și diminuează sentimentele anxioase

2. Uleiul esențial de Molid negru este denumit și “vânătorul oboselii”, fiind eficient în reîncărcarea bateriilor

3. Susține sistemul respirator, decongestionează căile respiratorii, ajută la promovarea funcțiilor pulmonare, încurajează o respirație limpede

4. Calmează disconfortul muscular și reumatic

5. Purifică și igienizează aerul din încăpere și ajută la decongestionarea căilor nazale în cazul afecțiunlor respiratorii

6. Este indicat pentru persoanele care sunt mereu obosite, lipsite de energie și fără spirit de inițiativă. Oferă putere și energie celor spun că nu vor reuși niciodată, care și-au ascuns visurile, dorințele și s-au plafonat.

7. Util în caz de epuizare suprarenală, nervoasă, stări de oboseală, melancolie

8. Favorizează concentrarea, energizează, conferă claritate mentală, ne aliniază la scopul divin

9. Efect calmant asupra minții, cu calitățile sale reparatoare, răcoritoare și purificatoare, în același mod în care o plimbare într-o pădure de conifere aduce pace interioară și un spirit revitalizat

 

Modalități de administrare și aplicare:

Aromatic

(inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii, difuzare)

 Local/topic, pe piele

(1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

 

Precauții:

A se dilua înainte de utilizare în zonele sensibile precum fața, gâtul, zona genitală etc. Uleiul este iritant al pielii în cantități mari.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul curant sau un terapeut certificat.

Evitați contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Picea mariana

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.