Blue Tansy

Preț special

603.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Blue tansy

✺  Mușețel albastru marocan ✺ 

(Tanacetum Annuum)

 

Familia botanică:

Lamiaceae sau labiateae

 

  • Uleiului esențial Blue Tansy, Tanacetum annuum, este obținut din florile galbene ale plantei ce face parte din familia mușețelului. Uleiului esențial Blue Tansy conține peste 130 de tipuri de componente biochimice ceea ce îi conferă mai multe proprietăți terapeutice. Componenta naturală, camazulena, transformă puternicul ulei de bază pur într-o intensă albastră, în timpul procesului de distilare.
  • Originar din Maroc, mușețelul albastru este o plantă rară, cunoscută cel mai mult pentru utilizarea acesteia la produsele de lux exclusiviste.
  • Uleiul esențial de Mușețel Albastru este un ulei luxuriant, apreciat pentru parfumul său captivant și pentru incredibilele sale proprietăți de calmare și limpezire a minții. Acest ulei are o puternică nuanță albastră și un parfum dulce-proaspăt. Mușețelul albastru este un prieten de nădejde care oferă alinare celor care suferă de alergii la polen în perioada de vârf a alergiilor, calmeaza pielea cu probleme și ajuăa la încrederea de sine.
  • La nivel emoțional, ajută la prelucrarea și conștientizarea emoțiilor negative: procrastinare, rezistență la schimbare, lipsă de inspirație, epuizare, apatie, auto-sabotare.
  • Susține emoțiile pozitive: inspirație, initiativă, angajament, energizare, motivație, responsabilitate.

 

Metoda de extracție:

Distilare la abur din părți aeriene ale plantei înflorite

 

Compoziție chimică:

Compuși principali: sabinenă, camazulenă, p-Cymena, α-Phellandrena, ß-Pinena, camphor.

 

Beneficii principale:

1. Sprijină sănătatea sistemului nervos și diminuează sentimentele anxioase

2. Ocrotește funcțiile imunitare sănătoase

3. Susține corpul în procese inflamatorii sau în sezoanele de alergii

4. Poate ajuta la susținerea unui ten curat, sănătos și tânăr atunci când este aplicat topic

  • Masează-l pe piele în asociere cu ulei de cocos fracționat sau loțiune de corp, după o zi lungă de muncă sau după activitate fizică intensă, pentru a sprijini procesul natural de recuperare al organismului. Răsfață zone precum încheieturile, umerii și gâtul cu mișcări ușoare de masaj.
  • Aplică 1-2 picături de ulei de Mușețel albastru marocan pe piele, fie combinate cu ulei de cocos fracționat, fie cu crema ta preferată, pentru a te bucura de senzația răcoritoare topică, ce poate contribui la calmarea pielii uscate și crăpate.
  • Uleiul esențial de Mușețel albastru marocan conferă un ten tânăr și strălucitor, astfel că includerea acestui ulei în rutina ta zilnică de îngrijire a pielii îi poate da atenția de care are nevoie.
  • Adaugă-l la produsul tău de curățare pentru față pentru a reduce aspectul petelor. De asemenea, îl poți adăuga în crema hidratantă de zi sau de seară pentru a-ți calma pielea.

5. Adaugă 3-4 picături de ulei esențial de Mușețel albastru marocan în difuzor, pentru a crea o atmosferă relaxantă acasă. Parfumul moale și ușor fructat al uleiului de Mușețel albastru marocan are proprietăți înălțătoare specifice. Combină-l cu esențele preferate de citrice: lămâie, grapefruit, portocală.

6. Fă-ți propriul săpun cu ulei esențial de Mușețel albastru pentru a crea a o combinație minunată între aroma dulce și catifelată și culoarea albastră strălucitoare. Poate fi chiar o opțiune sănătoasă de ulei pentru copii. Combină-l cu ulei esențial de Geranium și Lavandă pentru o aromă florală și romantică.

7. Adaugă 3-6 picături de ulei esențial de Mușețel albastru marocan la următoarea baie, alături de o lingură de ulei de cocos fracționat și 250 de grame de sare Epsom, pentru o experiență spa la tine acasă, cu beneficii regeneratoare pentru piele și o atmosferă calmantă inspirată de aroma fructată și înălțătoare a uleiului de Mușețel albastru marocan.

 

Modalități de aplicare:

musculoskeletal-system-icon.pngintegumentary-icon.png

Aromatic

(inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii, difuzare)

 Local/topic, pe piele

(1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

✺ NU SE ADMINISTREAZĂ INTERN!

 

Precauții:

A se dilua înainte de utilizare în zonele sensibile precum fața, gâtul, zona genitală etc. Uleiul este iritant al pielii în cantități mari.

Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor. A nu se utiliza la sugari și copii cu vârstă foarte mică.

Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul curant. Evitați contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Tanacetum Annuum

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.