Citronella

Preț special

134.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Citronella

Cymbopogon winterianus

integumentary-icon.png

 

Obținere și utilizări:

 • Obținut din frunzele unei plante înalte originare din Asia, uleiul esențial de Citronella are o aromă proaspătă, curată și intensă. doTerra obține uleiul esențial de Citronella din Indonezia, distilând frunzele de Citronella.
  Uleiul de Citronella este calmant pentru piele, dar și un repelent puternic împotriva insectelor și un însoțitor ideal în timpul activităților în aer liber.
 • Cu beneficii puternice de respingere a insectelor, uleiul esențial de Citronella doTerra păstrează târâtoarele din casă la distanță de piele și de îmbrăcăminte, mascând parfumurile umane pe care insectele le găsesc atrăgătoare.
  Este un partener ideal pentru camping, drumeții și excursii în aer liber.
 • Printre componentele naturale din Citronella se numără citronelol și geraniol, extrem de utile și eficiente pentru curățarea suprafețelor din interiorul și din afara casei.
 • Când este inhalat, uleiul esențial de Citronella crează o stare de fericire și pozitivism și combate sau ameliorează senzația de stres.
  Aplicat local, acest ulei poate fi calmant pentru piele și scalp și, de asemenea, poate favoriza aspectul curat al pielii.
 • Are beneficii purificatoare, atât pentru piele, cât și pentru scalp, aer și suprafețe.
 • Sprijină aspectul curat al pielii, se poate adăuga la loțiunile de curățare a tenului sau în crema pentru ten mixt și gras.
 • Împrospătează aerul din încăpere și menține țânțarii la distanță când este difuzat
 • Poate fi utilizat în băi aromate (amestecat cu sare epsom sau prediluat în ulei de cocos) sau ca parfum personal

 

Modalități de administrare și aplicare:

Aromatic

(inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii, difuzare)

 Local/topic, pe piele

(1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)

NU SE INGEREAZĂ!

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.