Green Mandarin

Preț special

193.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Green Mandarin

Mandarină verde

(Citrus nobilis)

 

Descrierea produsului:

 

A hand and a drop of water Description automatically generatedA heart with a check mark Description automatically generatedA purple outline of a person's stomach Description automatically generatedA purple check mark on a shield Description automatically generatedA purple and white gears in a human head Description automatically generated

Presat din fructul necopt al mandarinului, uleiul esențial de mandarină verde este unic între uleiurile esențiale de citrice prin aroma și utilizările sale. La fel ca în cazul altor uleiuri de citrice, parfumul dulce și ușor floral al uleiului de mandarină verde este un mod minunat de a conferi un gust revigorant apei, salatelor și altor preparate.

Țara de origine: Brazilia

 

Beneficii principale:

-La nivel emoțional, parfumul uleiului de mandarină verde binedispune și induce sentimente de fericire, având un caracter unic în rândul uleiurilor de citrice și oferind o mare varietate de utilizări.

 

-Conferă un plus de aromă revigorantă apei sau mâncărurilor preferate.

 

-Ulei al Oportunităților și al Potențialului, ne reamintește să ne deschidem pentru a vedea abundența de posibilități din jurul nostru. Ne invită să atragem energie pură și benefică, cu scopul de a aduce un plus de speranță, bucurie și joacă în viața noastră. Utilizarea lui se recomandă în special în perioade de planificări și progres, ca sprijin în procesul de a crește ușurința și fluxul expansiunii și oportunităților.

 

-De asemenea, poate fi utilizat în momentele în care avem nevoie de curaj și putere interioară

 

-Când este aplicat prin masaj, susține circulația sângelui și a limfei, îmbunătățind procesele sistemului imunitar și sănătatea pielii.

 

-Sprijină echilibrarea fluidelor din corp și poate ameliora stările ocazionale de picioare grele, prin masaj local și prin uz intern.

 

-Poate fi sprijin pentru atenuarea petelor de pigment și a cicatricilor, cu un efect posibil de deschidere a tonului de culoare a tenului.

 

-Util în caz de ten încărcat, gras, cu acnee

 

-Poate fi de ajutor în caz de disconfort digestiv, greață sau tranzit intestinal deranjat

 

-Susține un somn profund și aduce echilibru și relaxare sistemului nervos central

 

Precauții:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sub supraveghere medicală, consultați medicul curant. Evitați contactul cu ochii, urechea internă sau zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Citrus nobilis

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.