Guaiacwood

Preț special

137.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

doTERRA obține materiile prime pentru uleiul esențial de Guaiac din Paraguay, prin mijloace etice și durabile. Împreună cu partenerul nostru sursă, schimbăm viitorul periclitat al Pădurii Gran Chaco, una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate din lume. Uleiul esențial se obține prin distilare cu abur din măduva lemnoasă a copacului Bulnesia Sarmientoi și este amestecat cu Ulei de Cocos Fracționat pentru a produce uleiul esențial de Guaiac doTERRA. Cunoscut pentru aroma sa de pământ, ușor dulce, cu efect de echilibrare, parfumul său lemnos poate crea o atmosferă calmă, liniștitoare.

Ingrediente

Ulei esențial obținut prin distilare cu abur din măduva lemnoasă a copacului Bulnesia sarmientoi și este amestecat cu Ulei de Cocos Fracționat.

Beneficii principale

Folosit tradițional în cadrul practicilor nativilor americani, de exemplu, meditație și ritualuri de wellness. Folosit la parfumuri fine și produse pentru îngrijirea tenului, datorită parfumului său de pământ, ușor dulce. Combinat cu Ulei de Cocos Fracționat pentru a contribui la calmarea micilor iritații ale pielii și pentru a susține hidratarea naturală a pielii. Poate avea un efect de echilibrare, calmare și liniștire, datorită parfumului său lemnos.

Utilizări

  • Aplică una sau două picături în zona dorită pentru calmarea iritațiilor ușoare ale pielii.
  • Adaugă o picătură la crema hidratantă de uz zilnic pentru a susține hidratarea naturală a pielii.
  • Folosește-l înainte de meditație sau yoga pentru intensificarea acestor practici și favorizarea sentimentului de echilibru.
  • Folosește-l ca bază când creezi o rețetă proprie și aplică-l ca aromă de pământ, ușor dulce, de uz zilnic.

Indicații de utilizare

Aplică una sau două picături în zona dorită. Consultă precauțiile suplimentare de mai jos.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Persoanele însărcinate, care alăptează sau se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte medicul. Evită contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.