Helichrysum Touch

Preț special

364.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Uleiul de Helichrysum are un parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, Helichrysumul este utilizat frecvent în compoziția produselor anti-îmbătrânire, datorită proprietăților sale de revitalizare a pielii. Helichrysumul este considerat plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii. Combinat acum în mod avantajos cu Uleiul de Cocos Fracționat în noul amestec doTERRA Touch, Helichrysum poate contribui la atenuarea imperfecțiunilor și la obținerea unui ten luminos, cu aspect întinerit.

Ingrediente

Ulei de Cocos Nucifera (cocos), ulei de Helichrysum Italicum (floare/frunză/tulpină), limonen*, linalol*

Beneficii principale

Contribuie la atenuarea imperfecțiunilor și la obținerea unui ten luminos, cu aspect întinerit. Conceput pentru a îmbunătăți aspectul general al pielii prin atenuarea imperfecțiunilor. Utilizat frecvent în compoziția produselor cosmetice, datorită proprietăților sale de revitalizare a pielii. Are un parfum dulce de miere ce conferă o stare plăcută când îl aplici local.

Utilizări

  • Aplică-l local pe piele pentru a te ajuta să elimini petele și imperfecțiunile pielii, care apar în mod natural de-a lungul timpului.
  • Aplică-l pe față ca bază, înainte de a folosi produsele de înfrumusețare, pentru un ten luminos.
  • Aplică-l local pentru un efect calmant după o zi la soare.
  • Masează-l pe piele pentru o senzație liniștitoare și un parfum plăcut.

Influențe emoționale:

-Ajută la detensionare, eliberarea de trecut și atenuarea șocului emoțional

– Reface legătura cu eternitatea, cu Universul, cu forțele Pământului. Ne ajută să rămânem ancorați în realitate și să depășim rănile psiho-emoționale.

– Conferă purificare energetică, absoarbe nostalgia sufletului care împiedică înfruntarea prezentului și a viitorului cu calm și încredere. Cicatrizează și “curăță” trecutul; oferă posibilitatea de a vedea esența lucrurilor cu mai multă claritate.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Plimbă-l pe piele pentru parfumare și îngrijire sau masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești gravidă sau sub supraveghere medicală, este bine să consulți mai întâi medicul. Evită contactul cu ochii, urechile și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.