Helichrysum

Preț special

523.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Helichrysum

(Helichrysum italicum)

 

Familia botanică:

Compositae

 

Metoda de extracție:

Distilare cu aburi din flori

 

Helichrysum italicum este o plantă aromatică perenă de dimensiuni mici, cu frunze argintii înguste și flori grupate în inflorescențe sferice, galben-aurii. Denumirea de „helichrysum” este derivată din cuvintele grecești „helios” care înseamnă „soare” și „chrysos” care înseamnă aur, făcând referire la culoarea florilor. Helichrysumul a fost utilizat ca plantă medicinală încă din Grecia antică, iar uleiul său este foarte prețuit și căutat, datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate. Helichrysumul este cel mai bine cunoscut pentru proprietățile sale de regenerare a pielii. Supranumit și „floarea veșnică” sau „floarea nemuritoare”, helichrysumul este utilizat în compoziția produselor anti-îmbătrânire, datorită proprietăților sale de reîntinerire a pielii. Helichrysumul poate contribui la atenuarea petelor și coșurilor și la obținerea unui ten luminos, cu aspect întinerit.

 

Helichrysum (Immortelle) are un miros dulce și fructat, cu tonuri de miere sau nectar, care ajută în eliberarea de blocaje emoționale înrădăcinate în subconștient.

 

Concetrația de neryl acetat (25-50%) îi conferă proprietățile terapeutice. Sub această valoare este de neacceptat.

 

 

Beneficii principale:

1. Susține sănătatea sistemului circulator, purificator sanguin, activator limfatic

2. Susține sănătatea canalului auditiv

3. Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

4. Menține funcțiile sănătoase ale colecistului

5. Susține restabilirea echilibrului nivelului de lipide din sânge

6. Este agent chelator

7. Susține sănătatea pielii și a țesuturilor (ajută la reducerea vânătăilor și echimozelor, îmbunătățește aspectul pielii cu imperfecțiuni)

 

Influențe emoționale:

-Ajută la detensionare, eliberarea de trecut și atenuarea șocului emoțional

– Reface legătura cu eternitatea, cu Universul, cu forțele Pământului. Ne ajută să rămânem ancorați în realitate și să depășim rănile psiho-emoționale.

– Conferă purificare energetică, absoarbe nostalgia sufletului care împiedică înfruntarea prezentului și a viitorului cu calm și încredere. Cicatrizează și “curăță” trecutul; oferă posibilitatea de a vedea esența lucrurilor cu mai multă claritate.

 

Precauții:

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente:

Helichrysum italicum

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.