Jasmine Touch

Preț special

297.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Bucură-te de parfumul mult-apreciat și de numeroasele beneficii ale uleiului de iasomie, în acest amestec disponibil în flacon cu bilă practic. Jasmine Touch (Iasomie) poate fi aplicat pentru o aromă calmantă și totodată euforizantă, care binedispune și favorizează gândirea pozitivă. Celebru pentru beneficiile sale pentru piele, Jasmine Touch (Iasomie) poate fi utilizat pentru îmbunătățirea aspectului pielii. Considerată „Regina florilor”, iasomia este prețuită pentru aroma sa deosebit de intensă, datorită căreia Jasmine Touch (Iasomie) este ideal pentru utilizarea ca parfum personal pe parcursul întregii zile.

Beneficii principale

  • Denumit și “Ulei al Purității Sexuale și al Echilibrului”, ne ajută în procesul propriu de a ne construi o sexualitate sănătoasă, cu o energie sexuală echilibrată. Iasomia încurajează purificarea intențiilor și eliminarea motivațiilor sexuale nesănătoase. În același timp, ne cere să ne respectăm pe noi înșine și pe ceilalți.
  • Poate contribui la atenuarea imperfecțiunilor tenului, oferă luminozitate și regenerare
  • Uleiul de iasomie este cunoscut pentru numeroasele beneficii pentru piele, care sunt reunite în acest flacon practic cu bilă cu Jasmine Touch (Iasomie), pentru a facilita utilizarea
  • Sprijină atitudinea pozitivă și binedispune cu aroma sa înțepătoare euforizantă.
  • Aplică-l pe încheieturi și gât, pentru a avea un parfum personal unic pe care îl poți purta atât ziua cât și seara
  • Utilizează-l la masaj pentru o experiență calmantă și relaxantă după o zi lungă sau activitate fizică intensă
  • Afrodiziac puternic, amplifică libidoul, înlătură frigiditatea

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.