Lemon Eucalyptus

Preț special

97.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Originar din nordul Australiei, eucaliptul citronat este o specie de eucalipt înalt, cu scoarță netedă, rășină albastră și parfum de lămâie. Uleiul de eucalipt citronat oferă numeroase beneficii prin uz extern, având o acțiune puternică benefică pentru piele. Eucaliptul citronat este cunoscut, de asemenea, pentru aroma sa revigorantă, care contribuie la crearea unui mediu înviorător. Păstrează acest ulei la îndemână când ai nevoie de un plus de vitalitate.

De asemenea, acest ulei esenţial te protejează atunci când ieşi în natură. Institutul de Igienă și Medicină Tropicală din Londra a constatat că uleiul de eucalipt citronat oferă 97% protecţie în aer liber timp de patru ore, având efect de respingere a insectelor.

 

Beneficii principale

 • Contribuie la purificarea pielii
 • Aromă revigorantă care binedispune
 • În cadrul rutinei de îngrijire a tenului, adaugă una-două picături de ulei de eucalipt citronat la loțiunea ta preferată pentru curățarea tenului.
 • Aplică una-două picături în palmă și freacă-ți palmele împreună, pentru a-ți induce bună-dispoziție și pozitivitate la început de zi.
 •  Combină trei-patru picături cu ulei de cocos fracționat, pentru un masaj cu efect calmant, care binedispune și atenuează disconfortul local și durerile ocazionale.
 • Adaugă-l într-un flacon cu pulverizator și aplică-l pentru un efect repelent atunci când ieși în natură, având efect de respingere a țânțarilor și insectelor.
 • Creează-ți parfumul propriu. Lemon Eucalyptus miroase frumos, şi cei care îndrăgiţi citricele o să îl iubiţi. Are o aromă proaspătă, revigorantă. Este intens, puternic, şi persistă. Aşadar ne putem şi parfuma cu el, şi vom purta un parfum care ne stimulează şi ne aduce un plus de energie pe tot parcursul zilei.

 

 • Folosește-l pentru curațarea pielii. Acest ulei sprijină sanatatea pielii. Are in compozitie procente mari de CITRONELAL si CITRONELOL, care ii confera abilitati puternice de curatare a pielii. Îl putem aplica diluat pe zonele in care este nevoie, sau putem să îl folosim împreună cu demachiantul obişnuit, pe o dischetă, pentru curăţarea tenului.

 

 • Adaugă-l în apa de baie, împreuna cu sarea de baie, și oferă-ți un răsfăț, sau prepara cu apa și bicarbonat de sodiu pastilele pentru duș.

 

 • Creează  un deodorant natural, într-o sticluţă cu spray sau cu bicarbonat de sodiu, în funcţie de reţeta aleasă.

 

 • Utilizați-l pentru curăţarea suprafetelor şi a aerului, difuzand sau făcând un spray aromat pentru cameră sau suprafețe. Faptul că ajută la purificarea mediului sprijină şi deblocarea de resurse mentale şi spirituale în fiinţa noastră.

 

 • prin difuzare ne protejează impotriva amenintarilor de mediu şi contribuie la întarirea sistemului imunitar – în acest sens îl putem difuza si aplica diluat pe piept, gat si pe talpi, pentru că sprijină de asemenea sanatatea sistemului respirator și ne oferă sprijin pentru mentinerea cailor respiratorii curate. Îl putem utiliza combinat cu uleiul esential de Eucalyptus, Air etc.

 

 • Îl putem difuza pentru ameliorarea durerilor ușoare și a tensiunilor din zona capului și a cefei.

 

 • Pentru că un alt efect super este cel de protecție împotriva insectelor pentru o perioadă îndelungată (conform Institutului de Medicină Tropicală din Londra – 97% timp de 4 ore) putem pune 10 de picaturi impreuna cu 10 picaturi de ulei esențial de Citronella într-un recipient de sticlă de 250ml cu pulverizator, completăm cu apă și agităm bine înainte de a pulveriza pe piele și pe haine şi ieşim în natură mirosind frumos şi fără nicio grijă.

 

 • Îl putem folosi la masaj, pentru durerile musculare ocazionale aplicat diluat pe zonele in care este nevoie şi masat.

 

 • Îl putem difuza impreuna cu uleiurile esentiale de Melissa si/sau Frankincense de exemplu, pentru că ne susţine şi ne curăţă reziduurile energetice, ceea ce îl face util în meditaţie

 

 • În ceea ce privește beneficiile sale emoționale, vă recomand să îl utilizaţi când vă simţiţi expuşi, lipsiţi de protecţie, prinşi în circumstanţe nedorite, cu limite slabe, slăbiţi energetic, pentru a deveni stăpâni pe sine, întăriţi, protejaţi, având limite clare.

 

 • Utilizați-l când vă simțiți spațiul personal amenintat din afară. Din punct de vedere emoţional, acest ulei ajută la stabilirea limitelor sănătoase atunci când vine vorba de spaţiul personal. Ne protejează de energii puternice care vin din exterior şi ne dezechilibrează (ştirile înficoşătoare, frică şi alte emoţii negative).

 

 • Folosiți-l în momentele importante ale vieții. Aduce hotărâre şi consolidare atunci când avem nevoie să luăm decizii proprii, independente, legate de cursul vieţii noastre.

 

 

Beneficii principale

-Uleiul esenţial Lemon Eucalyptus curăţă reziduurile energetice, iar faptul că ajută la purificarea mediului sprijină de asemenea şi deblocarea de resurse mentale şi spirituale în fiinţa noastră.

 

-Din punct de vedere emoţional ne ajută la stabilirea limitelor sănătoase atunci când vine vorba de spaţiul personal. Ne protejează de energii puternice care vin din exterior şi ne dezechilibrează – un aspect foarte important în această perioadă, în care suntem bombardaţi de ştirile înficoşătoare şi putem fi uşor afectaţi de frică şi de alte emoţii negative. Aduce hotărâre şi consolidare atunci când avem nevoie să luăm decizii proprii, independente, legate de cursul vieţii noastre.

 

-Vă recomand să îl utilizaţi când vă simţiţi expuşi, lipsiţi de protecţie, prinşi în circumstanţe nedorite, cu limite slabe, slăbiţi energetic, pentru a deveni stăpâni pe sine, întăriţi, protejaţi, având limite clare.

 

Indicații de utilizare

Pentru masaj, amestecă 5 picături cu 10 ml de ulei cărăuș.
Pentru baie, amestecă 5 picături cu 5 ml de ulei cărăuș.
Pentru utilizarea ca parfum, amestecă 1 picătură cu 10 picături de ulei cărăuș. Doar pentru uz extern.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau vă aflați sub supraveghere medicală, consultați medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.