Magnolia Touch

Preț special

193.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Având specii răspândite pe tot teritoriul Asiei de Sud, coasta Pacificului și America de Nord, magnolia este considerată o plantă omniprezentă. Magnolia produce flori utilizate în practicile medicale tradiționale chinezești pentru a contribui la atingerea stării de echilibru a organismului. Uleiul esențial de magnolie are o aromă fructată și florală care poate favoriza calmarea și alinarea. Realizat prin combinarea cu ulei de cocos fracționat, Magnolia Touch (magnolie) are efecte de hidratare și calmare a pielii. Adaugă-l la rutina de îngrijire zilnică, pentru a-ți menține pielea curată și hidratată.

Compusul principal este Linaloolul, la fel ca în cazul uleiului de lavandă sau bergamotă și este benefic pentru momentele în care anxietatea sau sentimentele de panică ți se par de neînvins.

Un lucru interesant este că sunt necesare aproximativ 5040 de flori de Magnolie pentru a produce 15 ml de ulei esențial.

Beneficii principale

Magnolia sprijină aspectul curat și sănătos al tenului și poate fi utilizat zilnic în cadrul rutinei obișnuite de îngrijire a tenului.
Uleiul esențial de magnolie este asemănător din punct de vedere al compoziției chimice cu cele de ylang ylang și levănțică.
Prin aplicare locală, uleiul de Magnolie calmează și hidratează pielea.
Magnolia are un parfum natural minunat, care induce sentimente de calm și relaxare.

Utilizări

  • Folosește Magnolia Touch zilnic, ca parfum personal unic.
  • Când te simți încordare pe parcursul zilei, aplică Magnolia Touch pe încheieturi, pentru a te bucura de aroma sa calmantă și relaxantă.
  • Combină-l cu bergamotă și ylang ylang, prin aplicare locală, pentru a sprijini aspectul sănătos al pielii.
  • Aplică-l pe piele, pentru o senzație de calm și relaxare.
  • Poate alina durerile ocazionale, disconforturile locale, spasme sau crampe.
  • Constituie suport menstrual atunci când este aplicat pe abdomenul inferior pentru ameliorarea crampelor.
  • Conferă energie și entuziasm: mirosiți din mâinile făcute căuș sau aplicați pe frunte, în spatele gâtului și peste inimă
  • Susține echilibrarea hormonilor și a libidoului: aplicați pe încheieturi, antebraț, glezne, pe zona organelor sexuale și mirosiți din mâinile căuș.
  • Suport pentru prostată

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.