Myrrh / Smirnă

Preț special

447.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Myrrh / Smirnă

Commipihora myrrha

 

Familia botanică

Burseraceae

 

Metoda de extracție

Distilare cu aburi din rășină

 

Smirna are un parfum bogat, balsamic, afumat, cu proprietăți de purificare, fortifiere, revitalizare și revigorare. Este un element util pentru meditații, având unul dintre cele mai ridicate nivele de sesquiterpene disponibil. Sesquiterpenele reprezintă o clasă de compuși care au efect direct asupra hipotalamusului, glandei hipofize și amigdalei, locul în care sunt generate emoțiile noastre.

Smirna este o substanță prețioasă, menționată în Vechiul și în Noul Testament din Biblie. Smirna a făcut parte, alături de aur şi tămâie, dintre darurile oferite pruncului Isus de către cei trei magi. Are un puternic efect vindecător pentru trup şi pentru suflet.

Poporul arab considera că avea efecte benefice asupra pielii ridate și crăpate. În prezent, smirna este utilizată pe scară largă în cadrul produselor de igienă orală.

Smirna are ORAC aprox. 3.193.813 (TE/L). TE/L este exprimat sub forma echivalentului Trolox în micromoli per litru.

 

Beneficii principale

-Puternic antioxidant

-Susține sănătatea tenului, poate ajuta la atenuarea ridurilor fine, util în pete pigmentare

-Susține sănătatea bucală, a dinților și a gingiilor

-Sprijină sănătatea căilor respiratorii în sezonul rece, expectorant (poate ajută la eliminarea secreţiilor din plămâni)

-Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

-Stimulent imunitar

-Susține sănătatea sistemului endocrin și a tiroidei

-Disconfort digestiv

-Stimularea poftei de mâncare

-Disconfort menstrual

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Commipihora myrrha

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.