Neroli Touch

Preț special

337.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

dōTERRA Neroli Touch combină uleiul esențial pur de neroli cu ulei de cocos fracționat, într-un flacon practic cu bilă. Obținut din floarea de portocal amar, uleiul de Neroli are o aromă dulce, proaspăt și florală. Interesant este că două alte uleiuri de citrice sunt extrase de asemenea din același arbore – Petitgrain din frunze și rămurele și portocală amară din coaja portocalelor. Deși se extrag și alte uleiuri din aceeași sursă, Neroli rămâne o raritate în rândul uleiurilor esențiale. Neroli Touch poate fi utilizat pentru calmarea pielii și reducerea apariției petelor. Neroli încurajează, de asemenea, relaxarea și binedispune.

Beneficii principale

• Aroma uleiului Neroli Touch favorizează buna-dispoziție și relaxarea.
• Calmează pielea, sprijinind aspectul tineresc al pielei, utilizându-se în mod ideal înainte de aplicarea cremei hidratante.
• Similar cu uleiurile de citrice, Neroli poate fi descris drept dulce, floral, cu aromă de citrice, proaspăt.
• Neroli este utilizat frecvent în industria parfumurilor pentru beneficiile sale aromatice.

Utilizări

  • Păstrează aspectul impecabil al pielii aplicând Neroli Touch direct pe piele, înainte de crema hidratantă, pentru a reduce apariția petelor. Repară și întinerește pielea, regenerează celulele pielii, îmbunătățește elasticitatea pielii.
  • Combină Neroli Touch cu uleiuri esențiale de levănțică, ylang ylang și măghiran, pentru o experiență de masaj relaxantă și aromatică.
  • Aplică-l pe tot parcursul zilei, pentru a te binedispune și a te bucura de parfumul dulce de citrice.
  • Folosește Neroli Touch zilnic, ca parfum personal unic.
  • Reduce agitația si diminuează simptomele menopauzei – un studiu realizat în 2004 în Korea University School of Nursing a arătat că inhalarea uleiului esențial de Neroli ajută la ameliorarea simptomelor menopauzei, la creșterea dorinței sexuale și la reducerea tensiunii arteriale la femeile aflate în postmenopauză.
  • Echilibrează tensiunea arterială și scade nivelul cortizolului.
  • La nivel emoțional, Neroli Touch mai este denumit și “Uleiul Scopului Comun și al Parteneriatului”, deoarece oferă ajutor pentru consilierea persoanelor tulburate de conflictele din relațiile cu ceilalți. Influența uleiului susține aducerea armoniei pentru schimbarea dinamicii din relațiile de lungă durată. Parteneriatele sănătoase au nevoie de muncă reciprocă constantă, de acceptare și creștere. Neroli invită partenerii să își dezvolte empatia, răbdarea, acceptarea și flexibilitatea pentru a ușura parcursul diferitelor procese și provocări.

Indicații de utilizare

Doar pentru uz extern. Aplică-l direct pe piele ca parfum, pentru proprietățile de îngrijire a pielii sau la masaj.

Precauții

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă sau vă aflați sub observația unui medic, cereți sfatul medicului. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.