Sandalwood/ Lemn de Santal indian

Preț special

519.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Sandalwood / Lemn de santal indian

(Santalum album)

 

Familia botanică

Santalaceae

 

Metoda de extracție

Distilare cu aburi din miez/trunchi

 

Beneficii principale

-Sănătatea pielii și a țesuturilor (reduce imperfecțiunile pielii, conferă un aspect tânăr, neted, sănătos)

-Induce bună dispoziție, bunăstare emoțională, împământează, conferă echilibru

-Meditație, relaxare, somn

-Ajutor în grădină, poate fi adăugat în amestecurile naturale cu care se pulverizează plantele

-Tulburări afective, dispoziție/stimă de sine scăzută, energie redusă, durere emoțională, incapacitate de a experimenta plăcerea, gânduri și simțiri de inutilitate, regret, vinovăție, neajutorare, ură de sine, trăsături melancolice

-Susține buna funcționare a sistemului nervos central

-Susține cartilajul și funcția articulară

-Susține oxigenarea celulară, creșterea oxigenului la nivelul glandelor pineale și pituitare, susține sănătatea mentală, sănătatea creierului

-Susține sănătatea ochilor în caz de afecțiuni oculare, tulburări de vedere

-Susține sănătataea sistemului circulator (decongestionant limfatic, venos, celulită, hemoroizi, varice), urinar și respirator

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Istoria plantei

-Lemnul prețios de santal este dedicat, în India, zeului Vishnu, fiind folosit de 4.000 de ani la construirea și decorarea templelor.

-În ritualurile budiste și hinduse, lemnul de santal este folosit în timpul ritualurilor, pentru elevarea spiritului, iar în meditații ajută la restabilirea echilibrului interior.

-De sute de ani, medicina ayurvedică îl folosește pentru a trata infecțiile urinare și respiratorii, iar medicina chineză pentru durerile de stomac, ca antivomitiv și pentru diferite afecțiuni ale pielii.

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Santalum album

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.