Siberian Fir / Brad Siberian

Preț special

134.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Brad Siberian

(Abies sibirica)

 

Metoda de extracție

Distilare cu aburi din ace/ramuri

 

Bradul siberian este un copac înalt, deschis la culoare. Este un conifer originar din Rusia şi Canada. Bradul siberian are o aromă proaspătă, lemnoasă care este cunoscută pentru proprietăţile sale de calmare şi relaxare. Bradul siberian are o compoziţie chimică unică în care predomină acetatul de bornil, care conferă cea mai mare parte a efectului calmant al acestui ulei. Bradul siberian poate fi deosebit de liniştitor pentru piele, fiind un ulei esenţial ideal pentru masaj. În timpul difuzării, promovează senzaţia de uşurinţă în respiraţie, în timp ce calmează emoţiile şi are un efect de echilibrare.

 

Beneficii principale

-Ajută la echilibrarea emoţiilor şi calmează stările de anxietate

-Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

-Susține sistemul respirator

-Susține funcția imunitară sănătoasă

-Împrospătează și purifică aerul

-Susține sănătatea pielii, a tenului

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Abies sibirica

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.