Tangerine / Mandarină

Preț special

103.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Tangerine / Mandarină

(Citrus reticulata)

 

Familia botanică

Rutaceae

 

Metoda de extracție

Presare la rece din coajă

 

Tangerine este un ulei esențial cu efecte calmante, cu un parfum dulce și proaspăt, similar portocalei, care atenuează iritabilitatea nervoasă,  restabilește starea de bine și conferă un sentiment de siguranță. Uleiul din mandarină are, de asemenea, un conținut ridicat de d-limonen, un puternic antioxidant. Datorită aromei sale irezistibile și delicioase, este un ulei foarte iubit de copii și de adulți, deopotrivă.

Este un puternic regenerant al țesutului cutanat, este recomandat tenurilor grase, acneice și pentru ameliorarea ridurilor și vergeturilor.

 

Beneficii principale

-Susține sănătatea pielii/tenului: ten matur, riduri, semne de îmbătrânire cutanată, ten gras, acnee, piele uscată (echilibrant), vergeturi, cicatrici, celulită (tonifiant și regenerant al pielii)

-Susține sănătatea sistemului digestiv: tonic digestiv, stimulant gastric și hepatic, ușor laxativ

-Drenant limfatic, retenție de lichide, susține circulația sanguină sănătoasă, susține eliminarea excesului de apă din organism

-Calmant fizic și psihic, relaxant, echilibrant al sistemului nervos

-Susține creativitatea, abundența de energie, deschiderea de copil; invită la bucurie și la aprecierea vieții

-Dezinfectant și parfumant

-Lipsa apetitului

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Precauții

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Uleiul esențial de mandarină/tangerine nu trebuie aplicat pe pielea care va fi expusă la lumina directă a soarelui sau la lumina de ultraviolete în următoarele 24 de ore.

 

Ingrediente

Citrus reticulata

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.