Turmeric

Preț special

219.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Curcuma este o plantă aromatică din familia ghimbirului, utilizată de secole în China, India și Sri Lanka. Curcuma are o aromă caldă condimentată care intensifică în mod spectaculos gustul mâncărurilor tale savuroase preferate. Totodată, poate avea efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătăți dispoziția.

Ingrediente

Curcuma longa 15 ml

Beneficii principale

-Consumat intern, uleiul esenţial de Turmeric are capacitatea de a sprijini metabolismul glucidelor şi lipidelor. De asemenea, oferă sprijin antioxidant pentru a proteja organismul de radicalii liberi. De asemenea, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sistemul imunitar şi răspunsul acestuia.

-Datorită proprietăților sale, Turmericul sprijină aspectul curat și sănătos al pielii, reducând aspectul imperfecțiunilor. Totodată, poate avea efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătăți dispoziția. În plus, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sănătatea sistemului nervos, cât şi funcţia celulară.

-Turmericul are o aromă caldă condimentată care intensifică în mod spectaculos gustul mâncărurilor tale savuroase preferate.

-Adaugă o notă condimentată și piperată la băuturile tale calde preferate.

-Aroma de Curcumă creează o ambianță stimulantă la nivel emoțional.

Utilizări

  • Prepară-ți propriul ceai de curcumă, amestecând lapte de cocos, apă, miere, ceai și una sau două picături de ulei esențial de Curcumă.
  • Adaugă ulei esențial de turmeric la ouă jumări sau omlete, orez simplu sau supe, pentru o aroma subtilă condimentată și piperată.
  • Când utilizezi ulei esențial de Curcumă la gătit, poți începe cu metoda scobitorii – introdu o scobitoare în sticluța cu ulei esențial, adaug-o în mâncare, amestecă, gustă și repetă până când ai adăugat cantitatea dorită.

Indicații de utilizare

Pentru aromatizarea mâncărurilor.

Precauții

A se folosi doar diluat. Nu consumați mai mult de o picătură pe zi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii și cu mucoasele.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.