Wild Orange / Portocală sălbatică

Preț special

81.00 lei

Sku: 10
Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Wild Orange / Portocală sălbatică

(Citrus sinensis)

 

Familia botanică

Rutaceae

 

Metoda de extracție

Presare la rece din coajă

 

Uleiul esențial de portocală are un parfum foarte bogat de citrice, care elevează și înviorează sufletul, dar are în același timp un efect liniștitor; aduce prospețime și bună dispoziție, inspiră optimism, determină o stare de relaxare, reduce tristețea, susține imunitatea.

 

Beneficii principale

-Sănătatea pielii, a tenului; sprijină calmarea iritațiilor ocazionale ale pielii

-Susține sănătatea venelor, susține circulația sanguină, util în caz de picioare grele; relaxează și revigorează, îndepărtând senzația de oboseală și tensiune

-Susține cartilajul și funcția articulară, ameliorează durerile minore ocazionale ale sistemului osteo-articular și muscular

-Retenție de apă/ Anticelulitic, susține circulația sanguină sănătoasă, susține eliminarea excesului de apă din organism

-Susține sănătatea căilor respiratorii, ale plămânilor, ale sinusurilor; ușurează respirația (puternic decongestiv, expectorant)

-Digestiv

-Tulburări afective, dispoziție/stimă de sine scăzută, energie redusă, durere emoțională, incapacitate de a experimenta plăcerea, gânduri și simțiri de inutilitate, regret, vinovăție, neajutorare, ură de sine, trăsături melancolice

-Efort intelectual, stimularea creativităţii

 

Modalități de folosire

  • Local/topic, pe piele: 1-2 picături pe locul durerii, după urechi, pe tâmple, frunte, creștet, pe proiecția organelor, pe punctele reflexogene din talpă, pe centrii energetici (chakre)
  • Inhalare directă, din sticluță, din palme sau de pe încheietura mâinii
  • Difuzare
  • Ca supliment alimentar (GRAS/FDA)

 

Influențe psihice și emoțională

-Oferă claritate mentală, elevează spiritual, extinde spațiul vital,  aduce sentimentul de bucurie,  sentimentul de pace,  sentimentul de siguranță. Are acțiune de calmare și echilibrare a sistemului nervos și a spiritului, mărește optimismul și dă încredere în forțele proprii. Restabilește aura în urma unor maladii grave și stresuri emoționale. Se recomandă în necesitatea de compătimire și căldură sufletească.

 

Precauții

Uleiurile de citrice nu trebuie să fie aplicate pe pielea care va fi expusă razelor solare directe sau luminii ultraviolete în termen de 24 de ore.

Posibilă sensibilitate a pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați  sau vă aflați sub supraveghere medicală, adresați-vă medicului dvs. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

 

Ingrediente

Citrus sinensis

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.