Apă de gură OnGuard

Preț special

105.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Apa de gură dōTERRA On Guard nu conține alcool, este formulată pentru curățarea dinților și a gingiilor și susține igiena orală generală. Proprietățile puternice ale produsului dōTERRA OnGuard – un amestec brevetat de uleiuri esențiale CPTG – combină beneficiile oferite de portocala sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt, rozmarin și mir pentru a susține igiena orală. Adaugă apa de gură dōTERRA OnGuard la rutina ta de igienă orală, pe lângă periajul obișnuit și utilizarea aței dentare, pentru a sprijini igiena orală.

Ingrediente

Ingrediente: apă (Aqua), xilitol, glicerină, ciclodextrină, ulei de Cinnamomum Zeylanicum (scoarță), ulei de Eugenia Caryophyllus (cuișoare) (mugure), ulei de Citrus Aurantium Dulcis (portocală) (coajă), citrat de sodiu, ulei de Eucalyptus Globulus (frunză/rămurea), acid benzoic, clorură de sodiu, extract de Salvadora Persica (scoarță/rădăcină), extract de Siraitia Grosvenorii (fruct), ulei de Rosmarinus Officinalis (rozmarin) (frunză/tulpină), acid citric, ulei de Cinnamomum zeylanicum (frunză), ulei de Gaultheria Procumbens (wintergreen) (floare/frunză/tulpină), ulei de Mentha Piperita (mentă), ulei de Commiphora myrrha, cinamaldehidă, eugenol, limonen, linalool, benzoat de benzil, alcool cinamic.

Beneficii principale

Amestecul exclusiv de uleiuri esențiale On Guard ce conține portocală sălbatică, cuișoare, scorțișoară, eucalipt și rozmarin curăță gura. Extractul de miswak ajută la menținerea dinților curați, reducând depunerile excesive de placă. Folosește apa de gură On Guard pentru a te ajuta să-ți menții dinții și gingiile curate.

Utilizări

  • A se păstra pe chiuvetă sau a se depozita în dulăpiorul din baie pentru a fi la îndemână.
  • A se folosi dimineața și seara după periajul dinților pentru a obține rezultate optime.
  • A se folosi ori de câte ori dorești un plus de susținere.
  • Folosește-o împreună cu alte produse din gama de îngrijire personală On Guard.

Indicații de utilizare

Agită bine înainte de utilizare. Clătește bine gura timp de 60 de secunde. Folosește-o dimineața și seara după periajul dinților împreună cu pasta de dinți OnGuard.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.