Capsule vegetale

Preț special

34.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Veggie Caps

Capsule vegetale goale

 

Sunt ideale pentru a administra doza zilnică de uleiuri esenţiale, mai ales în cazul uleiurilor “fierbinți” sau care cauzează disconfort la ingerare, datorită aromei puternice. Aceste capsule vegetale 100% naturale se potrivesc și celor care ţin diete vegetariene, celor care suferă de diabet sau cărora li se impun alte restricţii alimentare.

Sunt obţinute din HMPC (hydroxypropyl methylcellulose), un derivat al celulozei, total non-invaziv, folosit, de regulă în  industria farmaceutică sau ca aditiv alimentar.

 

-Dimensiunea „00”

-100% Naturale

-Fără SLS (Lauril sulfat de sodiu)

-Fără gelatină sau alte ingrediente de origine animală

-Fără conservanţi

-Fără amidon sau gluten

-Complet Biodegradabile

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.