DDR Prime capsule moi

Preț special

317.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

DDR Prime capsule moi

DDR Prime include uleiuri esențiale de Tămâie, Portocală sălbatică, Verbină exotică, Cimbru, Cuișoare, Cimbru de grădină, Niaouli și Lămâiță. Capsulele moi DDR Prime sunt ușor de înghițit și asigură o metodă facilă și practică de utilizare a amestecului de uleiuri esențiale DDR Prime oriunde și oricând.

 

DDR Prime este un amestec brevetat care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ la nivelul ADN-ului celular. Uleiurile esențiale din DDR Prime asigură protecția antioxidantă și sprijină un răspuns sănătos la factorii de stres celular.

 

DDR Prime conține un amestec exclusiv de uleiuri esențiale combinate pentru a susține starea de sănătate generală la nivel celular ( menținerea celulelor sănătoase, eliminarea celulelor moarte și refacerea celulelor bolnave ) și are la bază studii și documentații clinice care atestă faptul că uleiurile esențiale pot oferi protecție ADN-ului și pot reface ADN-ul deteriorat.

 

Pe baza acestor studii, oamenii de știință de la doTerra au formulat DDR Prime, luând în considerare cele 3 nevoi ale celulei și creând o secvență de protecție care este specifică ADN-ului.

 

Pentru cazul în care acesta nu poate fi reparat, uleiurile din componența DDR Prime stimulează apoptoza ( o formă a morții celulare programate, proces prin care celulele declanșează auto-distrugerea proprie ca răspuns la un anumit semnal) iar pentru a elimina sursele de stres intern și extern au fost adăugate în blend și uleiuri esențiale puternic antioxidante.

 

Ingrediente

Ulei de măsline extra virgin, amidon alimentar modificat, ulei de tămâie (rășină), ulei de portocală (coajă), umectant (glicerol), agent de îngroșare (caragenan), agent de umplere (maltitol), apă, ulei de verbină exotică, ulei de cimbru (frunză), ulei de cuișoare (mugure), ulei de cimbru de grădină (plantă integrală), ulei de niaouli (frunză), ulei de lămâiță (frunză)

 

Beneficii principale

-Sprijină integritatea celulară sănătoasă

-Protejează corpul și celulele împotriva stresului oxidativ

-Promovează sănătatea generală a celulelor

-Susține organismul în caz de provocări sezoniere, răceală, imunitate compromisă

-Susține sănătatea sistemului respirator și urinar/renal, printre altele.

Indicații de utilizare

A se administra 1 capsulă moale pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.