GX Assist

Preț special

197.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

GX Assist

Este o combinație de uleiuri esențiale și acid caprilic, care sprijină sănătatea tractului digestiv, susține organele de detoxifiere și ajută la eliminarea acumulărilor/reziduurilor din intestine.

 

-Sprijină detoxifierea naturală prin crearea unui mediu neprietenos toxinelor din tractul digestiv, inclusiv candida. Combinația de uleiuri esențiale din compoziție ajută la purificarea și curățarea sistemului digestiv, în timp ce acidul caprilic (un acid gras derivat din uleiul de nucă de cocos) susține echilibrul microbian al tractului digestiv.

 

-Se administrează 1-3 capsule moi pe zi, timp de 10 zile, după care se recomandă o cură de probiotice cu PB Assist, pentru repopularea florei intestinale.

 

Ingrediente

Oregano, Arbore de ceai/Melaleuca, Lămâie/Lemon, Lămâiță/Lemongrass, Mentă/Peppermint, Cimbru/Thyme, Acid caprilic

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.