OnGuard capsule moi

Preț special

197.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

Capsulele moi dōTERRA OnGuard+ combină amestecul exclusiv dōTERRA OnGuard cu uleiurile esențiale de Piper Negru, Oregano și Roiniță, pentru sprijin suplimentar. Inclus în aceste capsule moi vegetariene, acest amestec distinct conține uleiuri esențiale cunoscute pentru mulțimea de beneficii aduse.

Ingrediente

Ulei de măsline extra virgin, amidon de porumb modificat, ulei de portocală sălbatică (Citrus sinensis, coajă), umectant (glicerol), ulei de cuișoare (Eugenia caryophyllata, mugure), ulei de piper negru (Piper nigrum, fruct), agent de umplere (maltitol), agent de îngroșare (caragenan), apă, arome: ulei de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum, frunză), ulei de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum, scoarță), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globulus, frunză), ulei de oregano (Origanum vulgare, frunză), ulei de rozmarin (Rosmarinus officinalis, frunză), ulei de roiniță (Melissa officinalis, frunză).

Descrierea produsului

Capsulele moi On GuardTM+ combină amestecul exclusiv On Guard cu uleiuri esențiale de Piper Negru, Oregano și Roiniță pentru sprijin suplimentar. Inclus în aceste capsule moi vegetariene, acest amestec distinct conține uleiuri esențiale cunoscute pentru multitudinea de beneficii aduse.

Utilizări

  • Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
  • Ocrotește funcțiile imunitare sănătoase
  • Susține sănătatea căilor respiratorii, ale plămânilor, ale sinusurilor; ușurează respirația
  • Disconfort la înghițire
  • Are efect antioxidant la nivel celular
  • Susține circulația

Indicații de utilizare

A se administra 1 capsulă moale pe zi.

Precauții

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele care suferă de afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare. A se păstra la loc uscat și răcoros.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.