Pachet GX Assist + PB Assist

Preț special

379.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

GX Assist

GX Assist este o combinație de uleiuri esențiale CPTG Grad Testat Pur Certificat și acid caprilic. GX Assist este formulat pentru a fi folosit timp de 10 zile, fiind apoi urmat de 20 de zile de PB Assist™+.

Este o combinație de uleiuri esențiale și acid caprilic, care sprijină sănătatea tractului digestiv, susține organele de detoxifiere și ajută la eliminarea acumulărilor/reziduurilor din intestine.

-Sprijină detoxifierea naturală prin crearea unui mediu neprietenos toxinelor din tractul digestiv, inclusiv candida. Combinația de uleiuri esențiale din compoziție ajută la purificarea și curățarea sistemului digestiv, în timp ce acidul caprilic (un acid gras derivat din uleiul de nucă de cocos) susține echilibrul microbian al tractului digestiv.

-Se administrează 1-3 capsule moi pe zi, timp de 10 zile, după care se recomandă o cură de probiotice cu PB Assist, pentru repopularea florei intestinale.

Ingrediente

Oregano, Arbore de ceai/Melaleuca, Lămâie/Lemon, Lămâiță/Lemongrass, Mentă/Peppermint, Cimbru/Thyme, Acid caprilic

 

PB Assist+

Pb Assist+ este un supliment pre- și probiotic, care oferă 6 miliarde de culturi probiotice active din 6 tulpini de microorganisme diferite, stocate într-o capsulă vegetală cu înveliș dublu. Sistemul de capsule cu dublu înveliș, cu eliberare lentă (protecție enterică), este conceput pentru a ajuta la protejarea culturilor probiotice sensibile de acidul stomacal, astfel ca eliberarea celulelor vii să se realizeze direct la nivel intestinal.

O privire la culturile conținute face imediat diferența față de alte produse similare existente pe piață.

 

Beneficii

-Include FOS fibră prebiotică solubilă (fructo-oligozaharide) pentru a ajuta la menținerea unui echilibru sănătos de floră benefică

-Menține echilibrul microflorei intestinale

-Susține funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și imunitar

-Sprijină starea de sănătate a tractului intestinal și a colonului

-Ajută la optimizarea metabolismului și la absorbția nutrienților

-Susține favorabil funcția sistemului imunitar și gastrointestinal

-Susține bunăstarea organismului pe termen lung

-Contribuie la un echilibru intern și sprijină funcționarea sistemului digestiv, nervos și imunitar; sănătatea plămânilor și a funcției tractului respirator; sănătatea rinichilor, a vezicii urinare/tractului urinar, precum și a sistemului reproducător feminin

-Ajută în lupta cu infecțiile, probleme intestinale, colici, diaree, constipație, eczeme, etc.

-Poate fi administrat și persoanelor cu alergii și intoleranțe alimentare; nu conține gluten,  lapte sau ingrediente de origine animală

 

Utilizare

3 capsule pe zi, alături de mâncare, timp de 10 zile pe lună.

 

Studii cheie

-Rupa P, Mine Y. Recent advances in the role of probiotics in human inflammation and gut health. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 2012;60:8249-8256.

-Ng SC, Lam EFC, Lam TTY, et al. Effect of probiotic bacteria on the intestinal microbiota in irritable bowel syndrome. Journal of Gastroenterology and Hepatology. 2013;28:1624-1631.

-Hempel S, Newberry SJ, Maher AR, et al. Probiotics for the prevention and treatment of antibioticassociated diarrhea. Journal of the American Medical Association. 2012;307(18):1959-1969.

-Messaoudi S, Manai M, Kergourlay G, et al. Lactobacillus salivarius: Bacteriocin and probiotic activity. Food Microbiology. 2013;36:296-304.

-Elazab N, Mendy A, Gasana J, et al. Probiotic administration in early life, atopy, and asthma: a meta-analysis of clinical trials. Pediatrics. 2013;123:e666-e676.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.