PB ASSIST JR

Preț special

173.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

PB Assist Jr

Este un supliment probiotic sub formă de pulbere, destinat copiilor sau adulților care întâmpină dificultăți în înghițirea pastilelor. Acesta oferă 5 miliarde de celule vii dintr-un amestec unic de șase tulpini probiotice diferite, atent selecționate, atât pentru stabilitatea lor unică la temperatura camerei, cât și pentru capacitatea lor remarcabilă de a supraviețui mediilor extreme de aciditate, alcalinitate și enzime digestive din sistemul digestiv.

O privire la culturile conținute face imediat diferența față de alte produse similare existente pe piață.

Beneficii principale

-Include FOS prebiotic pentru a ajuta la menținerea unui echilibru sănătos de floră benefică

-Menține echilibrul microflorei intestinale

-Susține funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și imunitar

-Sprijină starea de sănătate a tractului intestinal și a colonului

-Ajută la optimizarea metabolismului și la absorbția nutrienților

-Susține favorabil funcția sistemului imunitar și gastrointestinal

-Susține bunăstarea organismului pe termen lung

-Contribuie la un echilibru intern și sprijină funcționarea sistemului digestiv, nervos și imunitar; sănătatea plămânilor și a funcției tractului respirator; sănătatea rinichilor, a vezicii urinare/tractului urinar, precum și a sistemului reproducător feminin

-Susține organismul în lupta cu infecțiile, probleme intestinale, colici, diaree, eczeme, etc.

-Poate fi administrat și copiilor cu alergii și intoleranțe alimentare; nu conține gluten,  lapte sau ingrediente de origine animală

 

Ingrediente

Amestec de probiotice (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis), xylitol, eritritol, fructooligozaharide, aromă naturală de căpșune și pepene galben, acid citric, dioxid de siliciu.

Utilizare

Consumați conținutul unui plic zilnic. Se toarnă conținutul plicului direct în cavitatea bucală sau se amestecă cu 120 ml de apă, suc sau băutură preferată și se bea imediat. Nu amestecați cu apă fierbinte. Poate fi amestecat și cu alimente reci, cum ar fi iaurt, smântână, cereale pentru micul dejun etc.

 

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.