TerraZyme

Preț special

207.00 lei

Cumpără cu avantaje

Distribuie pe:

Descriere

TerraZyme

Complex de enzime digestive

 

-Terrazyme este un amestec patentat care susține procesele digestive normale, oferind un confort gastrointestinal crescut, toleranță alimentară și procese metabolice optime.

 

-Enzimele sunt molecule de proteine care digeră hrana, descompunând-o în fragmente suficient de mici încât să treacă în sânge prin porii minusculi ai intestinelor. Practic, acestea descompun proteinele, carbohidrații și grăsimile din alimente și sunt responsabile cu extragerea, asimilarea, metabolizarea și absorbția substanțelor nutritive, a vitaminelor și a mineralelor.

 

-Deficitul de enzime poate provoca disfuncții gastrointestinale: indigestie, malabsorbție, arsuri stomacale, râgâit, gaze, balonare, crampe, constipație, sindromul colonului iritabil sau oboseală cronică.

 

-Enzimele reprezintă cheia pentru o absorbție bună a hranei, fiind eliberate odată ce începem să mestecăm. Toate procesele noastre fizice depind de enzime, acestea fiind principalii catalizatori ai tuturor reacțiilor chimice din organismul nostru, cunoscute ca și metabolism, fără de care am înceta să funcționăm sau să existăm.

 

-Enzimele reprezintă materialul biochimic ce determină reacțiile chimice necesare pentru ca viața să fie posibilă; fiind esențiale pentru digestie, detoxifiere, imunitate și toate celelalte procese metabolice și regeneratoare (ajută la refacerea țesuturilor, creșterea oaselor, reglarea metabolismului, vorbire, respirație, reproducere, auz și la contracția oricărui mușchi)

 

-Calitatea enzimelor noastre este reflectată în propriul nivel energetic și în vitalitatea noastră.

Imagine similară

 

-Numai alimentele proaspete/crude conțin în mod natural enzime, iar  orice metodă de procesare a alimentelor duce la distrugerea acestora. Dacă nu consumăm suficiente alimente crude (fructe, legume, semințe, nuci, germeni), care constituie resursa principală a enzimelor alimentare, sigur ne vom confrunta cu o activitate scăzută a enzimelor digestive.

 

 

-Terrazyme conține 10 enzime active integrale, care acționează astfel:

  • Proteaza – descompune proteinele și aminoacizii
  • Papaina – descompune proteinele
  • Amilaza – descompune carbohidrații, amidonurile și zaharurile.
  • Lipaza – descompune grăsimile și uleiurile pentru a ușura absorbția în intestin
  • Lactaza – descompune lactoza/zaharurile din lapte
  • Alfa-galactozidaza – descompune polizaharidele din crucifere, care pot cauza balonări și gaze
  • Celulaza – descompune fibrele pentru a ajuta la digerarea fructelor și legumelor
  • Sucraza – descompune zaharoza în fructoză și glucoză pentru energie
  • Anti-Gluten Enzyme Blend – ajută la descompunerea glutenului din cereale
  • Glucoamilaza – descompune amidonul

 

 

 

-Pe lângă enzime digestive, această formulă conține mentă, ghimbir și chimen, pentru a calma disconfortul stomacal.

 

-Se administrează până la 3 capsule moi pe zi, alături de mesele principale.

cadou doterra

Cea mai avantajoasă metodă de a intra în posesia uleiurilor esenţiale şi a produselor la doTERRA este prin crearea unui cont de membru (client) doTERRA.

Avantajele contului:

Înscrie-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter

Informatiile de pe acest website au doar scop informativ si educational. Nu furnizeaza sfaturi medicale si nu inlocuieste consultul medical de specialitate. Informatiile oferite se bazeaza pe literatura de specialitate si experiente personale. Aceste informatii nu au fost evaluate de catre FDA sau Ministerul Sanatatii si nu au scopul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nicio boala. Daca aveti probleme medicale, consultati-va doctorul!

Copyright © 2022 Iubim Uleiurile. Toate drepturile rezervate.

doTERRA reviewed site

 Creare magazin online: OkkWebMedia

error: Conținutul este protejat!!
Added to cart
Coș

Nu ai niciun produs în coș.